Dagens Horoskop: Lørdag 5. Desember

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag tvinges du til å tenke på en ny måte enn hva du har vært vant med tidligere, og du er ikke helt sikker på om du setter pris på det. For deg har det vært en lang prosess bare å komme dit du er idag, og nå innser du at du har en lang vei å gå for å nå målet ditt.

Tyren 20/4-20/5

I dag ligger fokuset på jul og hjemmekos. Det blir en dag med bjelleklang, gløgg og baking. Om du har mulighet, samler du gjerne mer enn bare den nærmeste familien. Dagen handler også om å finne tilbake til julegleden.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag sosialiserer du deg, gjerne utendørs. Uansett om dere baker pepperkaker og drikker gløgg eller griller pølser i skogen, kommer dette til å bli en herlig og stemningsfull dag. Om kvelden får du høre noe som overrasker deg.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en mulighet for å si nei i dag, men da må du være bestemt og det er ikke noe du er vant med. Du pleier heller være den som spiller med, enn den som gir kommando. I løpet av ettermiddagen får du sjansen til å vise deg fra en mer kreativ side.

Løven 23/7-22/8

Du kan være ganske så spydig når du setter den siden til, og det gjør du i dag. Du har fått nok av en person som spiller betydelig dummere enn han/hun egentlig er. Det er som om vennen din tror at mennesker foretrekker søte og dumme folk, fremfor en intelligent person.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag gjør du noe dumt og lite gjennomtenkt, noe du kommer til å angre på i etterkant. Husk at det faktisk er helt ok å gjøre feil og at det som oftest går å rette på. Du pleier å være så hard mot deg selv, men klandre ikke deg selv for dette.

Vekten 23/9-22/10

I dag får du sjansen til å hjelpe en person som stort sett aldri ber om hjelp. Dette blir din sjanse til å vise akkurat hvor mye du liker han/henne og hva du er villig til å gjøre for denne personen. Vennen din kommer virkelig til å sette pris på din hjelpsomhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har fått nok av en sladrete bekjent som alltid skal føre ryktet videre. Du kan også være sladrete, men du pleier å være nøye med hva du har å fortelle og hvem du gjør det til. Denne personen forteller absolutt alt videre, uten å blunke og det begynner å gå deg på nervene.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant og annerledes lørdag der fokuset ligger på et prosjekt i hjemmet. Du har noe du vil avslutte og du har lagt ned både tid og energi på at dette skal bli bra. I løpet av kvelden får du gode nyheter.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen handler om familien og om å ta vare på dine nærmeste. I dag får du bra julegavetips og masse julekos. Det kan bli alt fra pepperkakehus til julebaking og pusling. For deg handler denne årstiden om felleskap og familien, noe du får masser av i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en herlig og sosial lørdag å se frem til. I dag nyter du å omgås med dine nærmeste. Du er gjerne utendørs om været tillater det, men du har det som best når du får masse frisk luft og kan omgi deg med naturen.

Fiskene 19/2-20/3

Denne lørdagen prøver du å megle mellom to venner som krangler mye. Du begynner å bli lei av at disse personene aldri klarer å komme overens. Du mener at to voksne individer bør kunne heve seg over slike dumme bagateller.

Powered by Labrador CMS