Dagens Horoskop: Lørdag 4. Mai

Slik blir din lørdag

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er veldig klar på at du ikke vil omgås visse personer idag og du unngår de elegant ved å helt enkelt ikke svare når de hører fra seg. Du har kommer frem til at din tid er for verdifull til å sløse bort på personer du ikke har noe til felles med.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en koselig lørdag og en morsom kveld. Dagen handler om et eller flere prosjekter du har. Du ordner med ting utendørs, men også innendørs. Idag lykkes du over all forventing med noe du gjør. Kvelden byr på koselige samtaler og masse god mat.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er altfor snill mot en venn som utnytter det at du ikke klarer si nei. Du vet at han/hun egentlig ikke mener noe ille med det, men det sårer deg litt at han/hun ikke mer hensyn til deg, og bare bryr seg om sine egne behov. Kvelden blir skikkelig morsom.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen idag handler om å være med venner. Du søker deg tilbake til din gamle gjeng, men oppdager at den er splittet på grunn av nye partnere. Det blir en veldig koselig kveld selv om visse personer ikke har mulighet for å være med.

Løven 23/7-22/8

Idag holder du deg litt for deg selv. Du har behov for litt perspektiv på ting og på hva som betyr noe for deg. Du innser at du har gjort en feil når du takker ja til noe du egentlig ikke vil være med på bare for at du ikke har en bra nok unnskyldning til å si nei. Nå du vet du ikke helt hvordan du skal komme deg unna.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en morsom men litt utfordrende dag for din del. Du tester grenser og tvinges til å endre på dine egne prinsipper, noe som kan være litt tøft for den tradisjonelle Jomfruen. Det er bra å utfordre seg selv og tenke nytt, selv om det er tøft.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes ingen grenser for hvor du kan nå, om du bare anstrenger deg. Du har virkelig flaks og energien på din side, noe som føre til at alle dine ønsker blir innfridd. I løpet av dagen hører en slektning fra seg og vil ha råd når det kommer til et følsomt tema.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er tvilende idag. Selv om du vet svaret på et spørsmål. er det ikke sikker du vil høre det fra vennen din. Det blir mer ordentlig om ordene sies høyt, slik at du slipper å unngå temaet. Kvelden byr på ulike aktiviteter.

Skytten 22/11-21/12

Du er mye med en og samme person akkurat nå og du begynner å bli lei av at dere aldri finner på noe. Uansett hva du foreslår så vil ikke vennen din dette. Han/hun synes det er deiligere å bare være hjemme dere to. Du lengter veldig mye etter en annen venn som er borte akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne lørdagen byr virkelig på utfordringer. Det blir en morsor dag som handler om å ta vare på hverandre og støtte hverandre både i med og motganger. I løpet av denne helgen er du med en gruppe personer og sammen skaper dere historie.

Vannmannen 20/1-18/2

Du forventer deg både det ene og det andre denne lørdagen og du blir ikke skuffet. Det handler om å gjøre en innsats både for deg selv og for noen andre. Kvelden byr på masse sladder og mye latter. Du ser ut til å være invitert bort på en middag eller fest.

Fiskene 19/2-20/3

Du har det kjedelig, men vil ikke innrømme det for de du omgås med. Utad er du harmonisk, men inni deg tviler.. Du har en gnagende følelse av at du har gjort et feil valg og at det nå er for sent å rette opp i. Husk at ting sjeldent er for sent til å endres.

Powered by Labrador CMS