Dagens Horoskop: Lørdag 4. Juli

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag vil du rekke så mye som mulig som har med en hobby å gjøre. Det blir en morsom og intensiv dag der du overgår dine egne forventninger. Kvelden blir herlig og avslappet.

Tyren 20/4-20/5

Denne lørdagen har du litt å gjøre, men du rekker allikevel en ganske koselig utflukt og kanskje litt familiekos. Det blir en morsom og variert dag som avsluttes med god mat og koselig selskap.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne lørdagen får du et spørsmål som du til å begynne med er litt negativ til, men som du kommer til å vinne på i lengden. Jo mer du tenker på det, jo smartere synes du det høres ut. Kvelden blir interessant og lærerik.

Krepsen 21/6-22/7

I dag får du sjansen til å møte noen du har lengtet etter og du nyter hvert øyeblikk, selv om det bare blir for et kjapt øyeblikk. Du har innsett hva du savner og du har også innsett at du må jobbe for å ha denne personen i livet ditt.

Løven 23/7-22/8

Denne lørdagen diskuterer du en fest eller en annen sosial aktivitet med en venn. Du har store forventninger for denne kvelden, spesielt om en viss person dukker opp. Du kjenner at dere to trenger litt tid for å snakke med hverandre.

Jomfruen 23/8-22/9

Iblant kan du være litt vel beregnende og det er du i dag. Du vet akkurat hvordan du skal resonnere deg frem og hva du skal si for å få vennen din til å gjøre som du vil. Egentlig liker du ikke å være så manipulativ, men det er viktige ting du vil få igjennom i dag.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes en viss tvil i horoskopet ditt akkurat nå. Det handler om at du føler at du ikke får rom for å reagere som du vil på grunn av ulike personers fordommer. For deg er det viktig med friheten å få være seg selv i alle sammenheng.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir passe aktiv. Du har en del ting planlagt, men du sørger også for å ha tid til å være impulsiv og å gjøre det som faller deg inn akkurat der og da. Kvelden blir passe sosial og veldig koselig.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant og lærerik lørdag der du utvikler nye kunnskaper innen ulike områder. I dag eksperimenterer du veldig mye med ulike kunstnerlige grep. Det kan være snakk om innredning, mote eller noe som interesserer deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en ganske intensiv dag der du har en del du skal rekke. I dag får du flere spørsmål fra en venn som lengter veldig mye etter å treffe deg. Uansett hvor trøtt du er om kvelden, burde du allikevel orke å være litt med vennen din også.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt skuffet over en person som har lovet å høre av seg, men som enda ikke har gjort det. Du vet at denne personen er opptatt og antageligvis ikke har tid til å ringe eller sende melding. Kvelden handler om å spise god mat sammen med familien.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du oppgitt over en viss person. Det handler om at du ikke orker å krangle med en person som hele tiden vil provosere deg. Du unngår helt enkelt å treffe denne personen, fordi du ikke orker argumentere med han/henne.

Powered by Labrador CMS