Dagens Horoskop: Lørdag 4. Januar

Slik blir din første lørdag i 2020.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen blir ganske stressende ettersom du har lovet en person at dere skal sees, men det dukker opp noe som gjør det vanskelig for deg å komme. Om du ikke vil avlyse med vennen din, må du skynde deg med å bli klar med visse gjøremål først.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir koselig og familiær. Du omgås med de som står deg nærmest. Dagen byr på utflukter, interessante samtaler og en overraskelse. Om kvelden blir du invitert bort til noen og du vil egentlig ikke gå, men takker ja fordi du føler du må. Det blir en koselig kveld.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen i dag handler om å våge. Du må tenke utenfor boksen for å løse et problem og takket være solens posisjon i tegnet ditt, imponerer du sterkt med din kreativitet. Kvelden handler om å si sannheten til en venn.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en del ting du må rekke å gjøre denne lørdagen og det er viktig at du ikke utsetter ting, men kommer i gang allerede fra morgenen av. Kvelden blir interessant og lærerik, du møter en person som inspirerer deg.

Løven 23/7-22/8

Det finnes ikke mye du kan si eller gjøre for at vennen din skal føle seg bedre. Du vil trøste, men i bunn og grunn er det kanskje best om du er der for denne personen og unngår å komme med råd. Vennen din må løse dette problemet selv.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt irritert på en person som hele tiden unngår sitt ansvar. Denne personen er sjarmerende og kommer derfor ofte unna med å oppføre seg barnslig. Nå må du nok en gang nøste opp i de problemene vennen din har surret seg inn i og du får nok. Fortell i klartekst hvordan du føler det.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en morsom og interessant lørdag, hvor din kreativitet slår ut i full blomst. Du kan være veldig flink på å finne løsninger på ulike problemer, og i dag kommer du opp med en løsning som er både nyttig og effektiv. Kvelden blir festlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du skynder deg med å slette over noe dumt du sier til en venn i dag, men skaden har allerede skjedd når ordene havner på leppene dine. Det er vanskelig å ta tilbake ting som er sagt, selv om du var sint eller opprørt når du sa det.

Skytten 22/11-21/12

I dag prøver du å finne et alternativ til en venn som har lyst på noe som er utenfor rekkevidde. Det kan være snakk om en forelskelse eller noe som han/hun vil ha, men som koster for mye penger. Dessverre spiller det ingen rolle hvilke alternativer du kommer opp med, vennen din står fast ved sitt begjær.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en intensiv, morsom og veldig utfordrende lørdag hvor du presses til å gjøre ditt ytterste. Du blir oppmuntret og føler deg sett, noe som gjør at du orker å anstrenge deg litt mer når du egentlig føler deg helt kjørt. Kvelden blir koselig og full av latter.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en overraskende og koselig lørdag hvor du oppdager nye interesser og ser nye miljøer. Er du kulturellt interessert, så finnes det gode sjanser for at du opplever miljøer som er både historiske og originale. Kvelden handler om å være sjarmerende og sosial.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen byr på få, men koselige opplevelser. Det blir en rolig dag hvor du fokuserer på følelsene dine og på hva det er du vil. I løpet av dagen får en venns forelskelse deg til å bli litt bitter, du vil føle som han/hun gjør, og det gjør du ikke akkurat nå.

Powered by Labrador CMS