Dagens Horoskop: Lørdag 4. April

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tenker mye i dag. Det har med planene dine i påsken og den kommende sommeren å gjøre. Akkurat nå føles alt veldig uvisst. En konflikt som har med ansvar oppstår innad i familien i dag. Det handler om å ikke følge de rådene som gis.

Tyren 20/4-20/5

Du har fullt opp denne lørdagen, så det gjelder å organisere tiden din riktig. Det blir en dag hvor du må prøve å holde humøret oppe og bite tennene sammen om du blir irritert. Du har innsett at konflikter bare gjør problemene større. Kvelden blir koselig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du prøver å holde et jevnt tempo i dag. For deg er det viktig å både rekke ting du må gjøre ting og ting som du vil gjøre. Lørdagen blir uvanlig usosial for den ellers så vennskapssyke Tvillingen.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler deg litt deprimert og urolig denne lørdagen. Det er så mye som er uvisst. Du tenker på påsken, men bestemmer deg for å være impulsiv og ta dagen litt som den kommer. Kvelden byr på informasjon.

Løven 23/7-22/8

Du tør ikke gjøre alt du kunne ønske denne lørdagen, men holder deg heller til ting du kan gjøre utendørs. I dag handler dagen også om vennskap og om å støtte hverandre. Dagen kan by på noe som kan bli til en forelskelse.

Jomfruen 23/8-22/9

Du kan være ganske sta når du først setter den siden til. Akkurat nå prøver en av dine familiemedlemmer å overtale deg til å gjøre noe koselig, som å gå ut og treffe venner, men du tør ikke bli med. For deg er hjemmet ditt det tryggeste stedet akkurat nå.

Vekten 23/9-22/10

Du uroer deg mye over en eldre slektning, selv om det ikke ser ut til å være noe å uroe seg over. Denne personen har en tendens til å gjøre litt som han/hun vil, og forbud ser ut til å trigge denne personen til å bryte de heller enn å følge de.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en stille og rolig, men allikevel inspirerende lørdag der kreativitet står i fokus. Mye handler om å finne nye måter å se ting på. En diskusjon med en venn kan utarte seg til å bli noe mer. Kvelden blir koselig, men det skjer ikke så mye.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en del å fundere over denne lørdagen. Din vanlige verden er snudd opp ned, men du gjør ditt beste for å holde humøret ditt oppe. En beskjed av noe slag kan gjøre deg opprørt i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en ganske harmonisk lørdag hvor du pusler hjemme, kanskje får du lyst til å innrede litt også. Du har lyst til å forandre litt hjemme, selv om det bare er snakk om å bruke små midler. Kvelden byr på interessant sladder og et annerledes møte.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne lørdagen tvinges du til å gjøre visse valg som du under omstendighetene ikke burde gjøre. Det blir en dag der omstilling, anpassning og fokus på det som er viktig her i livet, blir nøkkelord.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å være positiv akkurat nå, selv om du prøver å holde humøret oppe så mye du kan. Det blir en interessant og utviklende dag, hvor du lærer mye om både deg selv og omverdenen.

Powered by Labrador CMS