Dagens Horoskop: Lørdag 31. Oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen blir akkurat som du hadde sett for deg og du liker å ha en dag uten overraskelser. I dag får du også sjansen til å komme i kapp med et prosjekt du har ligget etter med siden forrige uke. Kvelden handler om den nærmeste familien.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en harmonisk fredag med fokus på feiring av noe slag. Det blir en koselig dag og en enda koseligere kveld. I dag kommer du ikapp rent mentalt etter en ganske så hektisk uke. Kvelden byr på morsomme og overraskende nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en del å si om et ganske så omfattende prosjekt i dag, og du blir overrasket ettersom du sjeldent pleier å ha en så sterk innflytelse som det du har denne lørdagen. Kvelden byr på god mat og masse latter.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt irritert på en venn for at han/hun ikke holder seg til sannheten. Det er ikke det at han/hun lyver som er problemet, men at han/hun hele tiden må pynte på sannheten for at alt skal høres så mye bedre ut. Kvelden blir koselig og sosial.

Løven 23/7-22/8

Du tar et familiemedlem i å komme med en ganske så svart løgn og du vurderer å konfrontere han/hun med det, men velger å heller holde trumfkortet ditt på hånden litt lenger. Du vet at du kan få bruk for denne informasjonen ved en senere anledning.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en intensiv og aktiv lørdag som med fordel tilbringes utendørs. Du har mange jern i ilden, så det gjelder å ikke ligge på latsiden. I løpet av dagen får du svar på et spørsmål som har dukket opp.

Vekten 23/9-22/10

Du er ganske så irritert på en venn for at han/hun alltid skal ha rett, selv når han/hun virkelig tar feil. Dette er en veldig stolt person som aldri viker i en diskusjon, noe du begynner å bli mektig lei av. Kvelden blir interessant.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar det med ro denne lørdagen. Etter en aktiv uke, har du behov for en dag der du kan være litt fri til å gjøre det som faller deg inn. Skorpioner trives best når de ikke begrenses av for mange planer. Å få gå sin egen vei, er noe du både har behov for og lengter etter.

Skytten 22/11-21/12

Du er ganske så irritabel i dag og det kan fort hende du skjeller ut feil person. Du er ikke så fintfølsom akkurat nå og risikoen er stor for at du sier ting i kampens hete, som du kommer til å angre på i etterkant. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen handler først og fremst om familien, god mat og herlige diskusjoner. Du nyter å treffe de som står deg nærmest. I dag får du også en overraskelse som kan forandre visse planer du har for kvelden.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i et strålende humør i dag. Planer som har blitt utsatt flere ganger, blir endelig noe av og du får treffe personer du ikke har sett på lenge. Dagen handler om god mat, familie og felles opplevelser. Kvelden blir koselig, men litt sen.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes ingenting du kan si eller gjøre som forhindrer det du allerede har sagt eller gjort. Det er enkelt å være etterpåklok, men sannheten er den at det er umulig å ta tilbake det du allerede har sagt. Her kan en unnskyldning være på sin plass.

Powered by Labrador CMS