Dagens Horoskop: Lørdag 31. August

Slik blir lørdagen for deg og ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å hjelpe til, selv om du ikke har all kunnskapen. Det blir en interessant dag hvor du får perspektiv på visse ting. Dagen er preget av familie, du omgås dine nære og kjære største deler av ettermiddagen og kvelden.

Tyren 20/4-20/5

Iblant tyr du til snarveier for å lykkes og i dag er en slik dag, men du jukser ikke og det er det viktigste. I løpet av dagen bestemmer du deg for å si nei til en venn som utfordrer deg. Kvelden blir koselig med god mat og mye latter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er en person som lett blir såret om du synes personer du knapt kjenner kritiserer deg. På grunn av Månens posisjon er du ekstra følsom for alt som kan tolkes kritisk. Denne dagen føler du deg utpekt av en nabo eller bekjent. Kvelden er preget av familiekos.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ikke så tøff som du later som. Inni deg føler du deg tom og du savner noen. Du prøver å holde en glad fasade utad, men de som kjenner deg gjennomskuer deg. En samtale eller en sms fra en person kan virkelig få dagen til å bli så mye bedre.

Løven 23/7-22/8

Du er sta og veldig fokusert på å sette en plan til verks. Det kan være en av dine verste ideer noensinne, men det bryr du deg ikke om ettersom du er overbevist om at den kommer til å bli en suksess.

Jungfru 23/8-22/9

Du er veldig stille idag. Det er ikke fordi du er trøtt eller nede, men du har helt enkelt en del å tenke på. Du har fått et tilbud du ikke vil takke nei til før du virkelig har tenkt deg nøye gjennom.

Vekten 23/9-22/10

Iblant kan du være veldig naiv og det er du i dag. Du lar deg fascinere av en persons sjarm og denne personens måte å være på at du ikke merker at du blir lurt. Etterpå innser du at du har begått en feil, men da er det for sent til å gjøre noe med det. La dette være en lekse til neste gang.

Skorpionen 23/10-21-11

Du nærmer deg en avgjørelse og da er det bra at du har tenkt igjennom alternativene dine ordentlig. Du pleier ikke være av den ettertenksomme typen, og handler heller på instinkter, men dette betyr så mye for deg at du ikke vil gjøre feil.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir skjønn og rolig. Du tilbringer dagen med personer som får deg til å føle deg bra. I løpet av dagen får du en uventet sms eller samtale fra en person som får pulsen din til å øke. Du var ikke forberedt på at denne personen skulle høre fra seg.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om konkrete mål og om å måle sin styrke innen et visst område. Du vet at du er i fin form, men du blir allikevel overrasket over hvor bra du presterer. I dag føler du stor stolthet over innsatsen din og du nyter kvelden til det fulle.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen i dag byr på spenning og en hel del venting mellom slagene. Du får en positiv beskjed og det gir deg store forhåpninger fremover. Kvelden handler om å feire en fremgang. Du unner deg både koselig selskap og god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Idag funderer du enda litt mer over en beslutning du er i ferd med å ta. Den kommer ikke til å bli enkel på noen som helst måte, men dette er hva du vil og ingen kan hindre deg fra å virkeliggjøre drømmene dine. Kvelden byr på latter og en gladnyhet.

Powered by Labrador CMS