Dagens Horoskop: Lørdag 30. Mars

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en bra dag om du bare holder deg rolig og ikke hisser deg opp idag. Du kan bli veldig verbal når du er opprørt og da sier du ting du kanskje angrer på når du har roet deg ned. Kvelden byr på sport og masse latter.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en bra lørdag der fokuset ligger på å kose seg med familien og spise god mat. Det har vært mye både privat og på jobb den siste tiden, så du setter pris på en rolig hjemmekveld. I løpet av dagen diskuterer du reiseplaner med familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du bestemmer ikke over din venns meninger, hvor mye du enn prøver å overtale denne personen om at han/hun tar feil. Vennen din kan være veldig sta og idag er han/hun ekstrem. Du vil ikke bli uvenner med vennen din, derfor tar du et steg tilbake når diskusjonen virkelig begynner å tette seg.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir herlig og kvelden enda herligere. Du bruker dagen på en hobby og akkurat nå har du bra flyt og du imponerer omgivelsene dine. Kvelden handler vennskap, kjærlighet og om å våge å vise følelser.

Løven 23/7-22/8

Denne lørdagen tar du et ganske så uvanlig initiativ. Det er du som foreslår en aktivitet for deg og et par venner. Takket være din oppfinnsomhet, lokker du med deg en person som ellers kan være vanskelig å få med ut på eventyr. Det blir en magisk lørdag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ganske så slu idag. Du bruker omvendt psykologi for å drive gjennom en plan du har og merkelig nok funker det. I løpet av ettermiddagen blir du irritert på et familiemedlem som aldri vet når han/hun skal holde munn.

Vekten 23/9-22/10

Dagen begynner og slutter sent. Du er trøtt og har behov for å sove ut ordentlig om du skal orke å aktivisere deg denne lørdagen. I løpet av dagen får du høre et rykte som gjør deg litt tankefull. Du har veldig lyst til å undersøke noe innen du tror på det du har hørt.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne lørdagen lar du kreativiteten flyte. Du vil vise deg fra din mest kunstnerlige side og det gjør du gjennom å være annerledes og vågal i din måte å skape på. På kvelden passer du på å være sosial med en kollega eller barndomsvenn.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av lørdagen vil du rekke så mye som mulig hjemme innen du treffer venner eller bruker tid på en hobby. Den siste tiden har du ikke rukket de hverdagslige tingene som å vaske, rydde eller betale regninger.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir litt tvilende når en venn vil at dere skal treffes bare dere to, men så svelger du mistenksomheten din. Det blir en morsom lørdag med mye latter og en hel del nye opplevelser.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er mest fornøyd om du kan bruke tiden din på en hobby. For deg er det viktig å få komme ut i frisk luft og nyte våren. Uansett vær, har du behov for et miljøbytte. Kvelden handler om god mat og om å treffe venner.

Fiskene 19/2-20/3

Du styrer ikke over følelsene dine så slutt å prøve å bestemme hva du skal føle for det kommer ikke til å fungere. Det er bare å akseptere at livet iblant byr på utfordringer. I løpet av dagen passer du på å henge med venner og bruker dagen på en hobby.

Powered by Labrador CMS