Dagens Horoskop: Lørdag 30. Mai

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du velger ofte å gjøre som du selv vil og det pleier hverken kolleger, venner eller familien din ha noe i mot. I dag sliter du litt med en venn eller slektning som ikke vil følge dine direktiver. Om du tenker etter er han/hun ganske så lik deg.

Tyren 20/4-20/5

Du har en hel del å gjøre denne lørdagen og du er full av entusiasme og energi. Det blir en intensiv dag, men en rolig og kanskje til og med romantisk kveld. Du nyter den oppmerksomheten du får.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er ingen enkel sak å være ærlig, om det innebærer at du må såre en venn. Du har valgt å være rett på sak ettersom du har innsett at det kommer til å være mindre smertefullt i lengden. I dag grubler du mye over om du har valgt riktig taktikk.

Krepsen 21/6-22/7

Du elsker sommeren og det kan hende det blir både bad og grilling i dag, om været er på din side. Du trenger ikke varme temperaturer for å kaste deg i vannet. Om kvelden prøver du å lokke med deg en venn ut, men det er lettere sagt enn gjort. Prøv med et kompliment, det pleier alltid å funke.

Løven 23/7-22/8

I dag vil du være med dine kjære, men du innser at det er noe som mangler. Livet er ikke så enkelt som du vil at det skal være, spesielt ikke når det er sterke følelser involvert. På kvelden treffer du en person du virkelig kunne falt for, selv om du ikke er villig til å innrømme det ovenfor deg selv.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en ganske rolig lørdag der fokuset ligger på utendørsaktiviteter og å ha det bra. Du nyter å slippe og stresse og uroe deg for bekymringer som har med jobb å gjøre. I løvet av dagen bidrar en venn med litt morsom sladder.

Vekten 23/9-22/10

Du føler deg ikke fornøyd akkurat nå. Du har en gnagende følelse av at du kunne gjort et bedre valg, men den gnagende følelsen pleier smyge seg innpå deg hver gang du har bestemt deg for noe. Det ligger i din natur å være ubesluttsom.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne lørdagen prøver du å være sporty eller i hvert fall så sporty som du kan være, og du tar deg gjerne en lang tur i det fine været. Det blir en herlig og aktiv dag. Kvelden handler om å prøve ut nye ting.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å unngå partneren din fordi du heller vil henge med en venn, men han/hun ser ut til å være opptatt hele kvelden. Du har lagt merke til at vennskapet deres den siste tiden har endret seg og det kan ha med både jobb eller din personlige situasjon å gjøre. Du vurderer å spleise vennen din med en felles bekjent for at du skal kunne se denne personen oftere.

Steinbukken 22/12-19/1

Uten å vite det, har kjærlighetslivet ditt eller mangel på kjærlighet, blitt av interesse for en rekke personer. Det finnes både Kirsten gifte-kniver og venner som vil se mer av deg i vennekretsen din. Nyt all oppmerksomheten du får.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om masse frisk luft og om å nyte livet. Det blir en herlig dag og en koselig kveld. Familien din overrasker deg med å ha et fullført et prosjekt du aldri trodde du kom til å rekke. Kvelden byr på god mat og fremtidsdrømmer.

Fiskene 19/2-20/3

Du innser at vennene dine drar deg inn i situasjoner som kommer til å bli vanskelige å komme seg ut av. Han/hun er ikke så fintfølsom som du når det kommer til å bedømme relasjoner og du innser at vennen din går på som en elefant i en glassbutikk. Spørsmålet er hvordan du skal si dette til vennen din uten å såre han/henne.

Powered by Labrador CMS