Dagens Horoskop: Lørdag 3. Oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å henge med venner og nyte livet. Du har en del ting å gjøre, men de ignorerer du til fordel for ting du vil gjøre. Kvelden kan by på en middag eller fest.

Tyren 20/4-20/5

Du forbereder til en fest, middag eller sammenkomst i dag. Ettersom du elsker å lage mat og pusle med ting, så gjør du dette med ren glede. Ryddingen derimot liker du mindre, men du vil allikevel vise frem et rent hjem. Kvelden blir herlig, fylt av latter og fremtidsdrømmer.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å tro på det du hører i dag. Selv om det kanskje bare er et løst rykte, er det for bra til å være sant om det skal være noe sannhet i dette. Kvelden handler om vennskap og om å teste følelsene sine.

Krepsen 21/6-22/7

Du prøver nok en gang å fikse opp i det du stelte i stand i sommer, men innerst inne vet du at det ikke kommer til å bli like bra som før. Du lar stoltheten og en feilaktig lojalitet komme i mellom noe av det beste som har skjedd deg. Se fremover, istedet for å drømme for mye om det som kunne vært.

Løven 23/7-22/8

Du setter spørsmålstegn ved en venns beslutning og det tar han/hun veldig personlig. Det var ikke meningen å fornærme vennen din, men i blant gjør han/hun ting uten å tenke seg om. Kvelden byr på masse nye opplevelser. Det blir en sen lørdag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar tak i et prosjekt i hjemmet og det føles bra å få nyttige ting gjort, selv om det er helg. I løpet av dagen setter en venn spørsmålstegn ved noe han/hun har hørt at du har gjort eller sagt. Du innser hvor mye som blir feil når man lar et rykte spre seg.

Vekten 23/9-22/10

Denne lørdagen vil du høre med en venn om han/hun kan tenke seg å utfordre skjebnen litt. Du føler deg vågal akkurat nå og fristet til å ta store og små risikoer. Spørsmålet er om vennen din er like modig som deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne lørdagen bruker du en hel del tid på å prøve å støtte og peppe et familiemedlem som ser svart på det meste akkurat nå. Du vet at han/hun har gått igjennom en hel del den siste tiden og du vet at din støtte er ekstra viktig akkurat nå.

Skytten 22/11-21/12ll

Denne lørdagen slipper du deg skikkelig løs. Du legger alle bekymringer og tanker til side for en stund og fokuserer på fremtiden istedet. Akkurat nå drømmer du stort. Du vil at en relasjon skal utvikles og du føler deg klar til å ta det neste store steget.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen handler om ting du må gjøre og ting du vil gjøre. Du vet at om du blir klar med alle gjøremål, kan du nyte enda mer av det du faktisk synes er gøy. Kvelden handler om god mat, drømmer og vennskap.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne lørdagen stresser du for å bli ferdig med visse ting og det går ganske bra. Du kan ikke holde samme tempo hele dagen, men må unne deg en pause der og da for ellers kommer du ikke til å orke å gjennomføre denne herlige og spektakulære kvelden du har foran deg.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en herlig og fartsfylt lørdag der du bruker dagen på ting som beriker livet ditt. I dag blåser du i alt du ikke har rukket å gjøre og nyter å være med venner istedet. Kvelden byr på en herlig underholdning og masse god mat.

Powered by Labrador CMS