Dagens Horoskop: Lørdag 3. August

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen blir veldig rar. Ikke nok med at visse planer går rett i vasken, du lykkes også med noe som du har prøvd på lenge, men som du nesten hadde gitt opp fordi du synes det var for vanskelig. Kvelden handler om å flørte og å nyte sommeren.

Tyren 20/4-20/5

Innledningsvis blir denne lørdagen ganske så intensiv, men den byr på en koselig avslutning. Idag prøver du å fokusere på det som skjer her og nå og ikke tenke så mye på det som skjer fremover i høst. I løpet av kvelden møter du gamle venner og det blir veldig koselig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er som du er og det vil du ikke endre på, selv om du ikke alltid er like stolt over dine handlinger. Idag gjør du noe som du egentlig ikke vil gjøre, men du reagerer instinktivt og da er følelsene dine vanskelige å stoppe.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir fantastisk og kvelden enda bedre, om du bare prøver å tone ned iveren din litt. Du har mulighet for å omgås den personen som fascinerer deg mest, men som kan være litt lite tilgjengelig noen ganger. Idag er denne personen på sitt mest sjarmerende og du faller pladask for denne personens utstråling.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om venner og om å være aktiv. For en gangs skyld er du den som har alle ideene og vennene dine henger seg på. Du føler at du er lei av å være bare henge og ikke gjøre noe. Spesielt én venn setter pris på ditt initiativ.

Jomfruen 23/8-22/9

Du får det som du vil idag, men du er allikevel ikke helt fornøyd. Det føles som om det er noe som savnes til tross for at alt er som det skal. Du lengter etter noe som ligger i fremtiden og til tross for at du prøver å leve i nuet så kan du ikke la være å drømme om den kommende hendelsen.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes ingen om og men i livet ditt akkurat nå, du lever i nuet og ignorer alt som har med fremtiden å gjøre. For deg er det viktig å kunne koble av helt fra ansvar og plikter, ihvertfall et par uker i året. Lørdagskvelden blir overraskende lat og koselig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du prøver hele tiden å unngå et samtaleemne fordi det blir for dypt for deg, men vennen din er ikke like følsom som deg og snakker mer enn gjerne om det. Du har flere ganger prøvd å vise at du vil bytte samtaleemne, men i dette tilfellet hjelper det ikke med klartekst.

Skytten 22/11-21/12

Idag lengter du mer enn du vil innrømme etter en person, men det kan ta ytterligere flere dager innen dere sees igjen. I løpet av lørdagen får du høre noe som overrasker deg veldig. En slektning er forelsket i noen du ikke hadde sett for deg i det hele tatt.

Steinbukken 22/12-19/1

Du lever livet akkurat nå. Denne dagen blir herlig og veldig personlig. På formiddagen bruker du tiden på å ta vare på deg selv. Ettermiddagen og kvelden bruker du på vennene dine. Du får høre sladder og en del spennende informasjon. Kvelden blir litt mer flørtende enn du hadde sett for deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du satser på å rekke alt du skal gjøre på formiddagen slik at du kan få resten av lørdagen til å slappe av, være med familien eller henge med kompiser. Kvelden handler om et kjært gjensyn, latter og en del oppdateringer på ulike hendelser.

Fiskene 19/2-20/3

Denne lørdagen blir litt av et farvel for deg. Du forlater noe i livet ditt og er på vei til noe nytt og spennende. I løpet av dagen bestemmer du deg for å ikke ligge på latsiden, men heller gjøre noe med en situasjon innen den blir helt uutholdelig.

Powered by Labrador CMS