Dagens Horoskop: Lørdag 29. Mai

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag lover du deg selv at du ikke skal bli sint på en person som ofte irriterer deg. Denne personen vet akkurat hvilke knapper han/hun skal trykke på for å lokke frem dine verste sider. Kvelden handler om vennskap og sterke følelser.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en ganske intensiv lørdag der du skal rekke mange prosjekter i hjemmet, men også litt jobb. Kvelden blir sosial og hyggelig. Du får god mat, og muligheten til å treffe fine folk som har mye smart å fortelle.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag vil du gjerne bevise for deg selv at du har kommet et steg videre med dine planer. Du har i det minste en visjon, og det er en god begynnelse. Dagen handler om å strukturere og få alle idéer ned på papiret. Kvelden blir hyggelig og familiær.

Krepsen 21/6-22/7

Som singel lever du livets glade dager. Du er populær, og nyter å bli omsvermet og beundret. Det eneste som plager deg er at den personen du gjerne vil at skal se hvordan du har utviklet deg, ikke lenger er i din omgangskrets. Du lurer på om du skal ta kontakt i kveld.

Løven 23/7-22/8

Du omgås med gamle venner i dag, og det føles trygt og som "hjemme". Det er absolutt gøy med nye bekjentskaper, men du har vanskeligheter med å slappe av med personer du ikke kjenner så godt. Kvelden blir morsom, utfordrende og annerledes.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har et ønske om å komme framover i dag, men det er ikke så enkelt ettersom du har så mange ulike prosjekter på gang. Det føles som om du står på stedet hvil. Dersom du skaper delmål, istedenfor å fokusere på endemålet, vil du se at ting faktisk går framover.

Vekten 23/9-22/10

Du blir sint og skuffet over en person som ikke lytter til deg. Det handler om at denne personen ofte oppfører seg ganske egoistisk, og kan komme til å miste venner dersom han/hun ikke endrer sin oppførsel. Det kan være vanskelig å komme inn på slike personer.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes ingen sikker måte for å måle følelser, så du får helt enkelt stole på din intuisjon. Dersom du føler at alt er bra, så er det sikkert det. Noen ganger kan du overanalysere visse situasjoner, spesielt når du er forelsket.

Skytten 22/11-21/12

Du sier én ting, men mener noe helt annet, så det er ikke rart at vennen din blir forvirret. Selv synes du at denne personen burde kjenne deg såpass godt at han/hun vet hva du egentlig vil, og ikke bare tror på alt du sier.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en bra lørdag som handler om et prosjekt som har med jobb å gjøre. Du vil gjerne vise at du kan levere med høy kvalitet, for det kan bety at du er klar for mer ansvar. Ettermiddagen tilbringes gjerne med venner.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv lørdag der du både skal ha tid til private ting, og oppgaver som har med hjemmet å gjøre. Du rekker kanskje ikke alt, men du har en god evne til å se positivt på situasjonen, og da er du allerede halvveis til mål. Kvelden blir sosial og hyggelig.

Fiskene 19/2-20/3

Noen ganger ser du skogen for bare trær, og sånn er det i dag. Du har noe rett foran nesen, men du ser ikke hvilken fordel dette er, før du er i ferd med å miste det. I løpet av dagen får du muligheten til å delta på en interessant aktivitet.

Powered by Labrador CMS