Dagens Horoskop: lørdag 29. juni

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en morsom og fartsfylt lørdag hvor du rekker å gjøre en masse. Denne dagen handler om å våge å ta sjanser og å tenne på grensene for hva du synes er bekvemt.

Tyren 20/4-20/5

Du har en rolig lørdag å se frem til. Det blir et stille tempo med noen få avbrytelser. For deg handler denne dagen om en reise. Det kan være en virkelig reise eller en mer symbolsk indre reise hvor du får mer klarhet i visse ting du grubler over med livet.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er motstander av å planlegge ting for langt frem i tid. Du lever litt etter filosofien om at ingen vet noe om morgendagen så det er bedre å leve her og nå. Idag tvinges du til å gå imot dine egne prinsipper og legge opp en mer langsiktig plan. Visse ting krever planlegging.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes ulike måter å se en situasjon på og idag prøver du å være så objektiv du kan. Du innser hvorfor du ble behandlet som du ble og aksepterer det selv om du nødvendigvis ikke liker det. For øvrig blir det en ganske rolig og harmonisk lørdag.

Løven 23/7-22/8

Det finnes begrensninger i din omgangskrets akkurat nå. Mange ser ut til å være bortreist og det gjør det litt vanskelig å dra igang en stor gjeng med folk, noe som var planen din denne lørdagen. Istedenfor nøyer du deg med å omgås familien eller besøke en slektning du ser altfor lite til.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er i et strålende humør denne lørdagen. Du har veid mye frem og tilbake, men nå har det endelig kommet opp et forslag som du er fornøyd med. Kvelden passer bra for fest så vel som for en romantisk middag.

Vekten 23/9-22/10

Dagen idag byr på en del begrensninger på grunn av ytre faktorer du selv ikke kan råde over. Det kan være irriterende når man ikke kan påvirke ting, men da er det bare å akseptere nederlaget og prøve å finne en annen løsning på problemet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det stemmer at skorpioner kan være veldig hemlighetsfulle og ikke deler så mye privat informasjon om seg selv. Dette merker en ny venn av deg idag når han/hun prøver å trenge inn under ditt velpolerte ytre. Du lar han/hun få bli kjent med en del av deg, men så lukker du deg igjen. .

Skytten 22/11-21/12

Å være altfor skeptisk kommer knapt til å hjelpe deg idag. Prøv heller å tenke positivt og ikke tvile så mye på at ting kommer til å fungere. I løpet av ettermiddagen og kvelden støter du på en venn som vil vite hvorfor du har gjort som du har gjort i en situasjon som berører dere begge.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen handler om å la tankene vandre fritt og drømme seg bort både inn i fremtiden og inn i fortiden. Det blir en herlig dag hvor du nyter livet fullt ut selv om du ikke er så aktiv som du kunne ønske at du var.

Vannmannen 20/1-18/2

Du satser på å være effektiv idag og komme så langt som mulig. For deg er det et primært mål å klare visse nødvendige ting innen du kan slappe av og ta det med ro. Kvelden byr på en hel del morsom informasjon og sladder.

Fiskene 19/2-20/3

Du prøver og ikke bli sint idag, men akkurat nå påvirkes du så mye av Mars at det blir vanskelig å holde humøret oppe. Du uroer deg en del over fremtiden, spesielt om du står i startgropen når det gjelder en jobb. Det som bekymrer deg mest er å forlate dine gamle kolleger og bli kjent med nye.

Powered by Labrador CMS