Dagens Horoskop: Lørdag 29. Februar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

For deg handler dagen om personlige utfordringer og om å strekke til. Det blir en morsom, men også krevende dag hvor fokuset ligger på å prestere. Kvelden handler om vennskap og om å være der for hverandre.

Tyren 20/4-20/5

Du omgås mye med en person du egentlig ikke kjenner så godt. I dag møtes dere og det blir koselig, men også en smule utfordrende. Kvelden byr på en herlig buffé av opplevelser. Du nyter virkelig dagen til det fulle.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av lørdagen prøver du å være utendørs så mye som mulig. Den friske luften får deg til å glemme problemene dine for en stund, og bare leve i nuet. I løpet av ettermiddagen utfordrer du deg selv til å teste noe annerledes og nytt.

Krepsen 21/6-22/7

Du er en person som har vanskelig for å si ifra, men når en venn begynner å bli klengete så får du nok. Du pleier sjeldent være så brutalt oppriktig, men du vet at dette er en person du må være klar med.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å nyte livet, spesielt om du er utendørs. Det blir en utfordrende, men morsom dag som byr på en hel del sladder, men også på et par blåmerker. Kvelden handler om å vise noen hvor mye denne personen betyr for deg. Du har vanskelig for å uttrykke følelsene dine med ord, men gjør et forsøk.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir sint på en person for at han/hun ikke lytter til deg. Det handler om at denne personen er uoppmerksom og det synes du er dårlig stil. I løpet av dagen treffer du en person som imponerer deg veldig. Denne personen har en nesten magnetisk utstråling.

Vekten 23/9-22/10

Du tar dagen litt som den kommer og det er bra. Du har behov for å ta det med ro og ikke stresse. I løpet av dagen kan en slektning komme med ganske så mange overraskende nyheter. Dette er noe han/hun har pratet om lenge, men som du aldri trodde denne personen faktisk kom til å gjøre det.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å unngå en du ikke vil være med. Du har vanskelig for å finne på unnskyldninger til en venn du egentlig ikke vil treffe, men som du ikke helt klarer å unngå. Det store problemet er at du ikke selv vet hvorfor du ikke vil omgås denne personen.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganske rolig og skjønn lørdag hvor du slapper ordentlig av. For deg handler livet om å bare nyte og å ta det med ro. I løpet av ettermiddagen passer du på å kjøpe noe du har hatt lyst på lenge. Et familiemedlem skjemmer deg bort veldig akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er i strålende humør denne lørdagen. I dag skal du gjøre noe du ser veldig frem til. Det blir en morsom og utfordrende dag der du virkelig får testet din kreativitet. Kvelden handler om god mat og vennskap.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir litt irritert på en person som ikke tar nei for et nei. For øvrig blir det en herlig og kreativ lørdag hvor du virkelig får utløp for din fantasi og for din evne til å tenke utenfor boksen. Kvelden byr på en utfordring.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar det med ro denne lørdagen. Er du invitert bort et sted så går du kanskje ut, men det er ytterst tvilsomt om det blir spesielt sent. Akkurat nå foretrekker du å være hjemme, og da helst alene. Du funderer mye over din private situasjon akkurat nå.

Powered by Labrador CMS