Dagens Horoskop: Lørdag 29. August

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du deltar på et større arrangement i dag som blir veldig vellykket, selv om det skjer under skjerpende omstendigheter og forebyggende tiltak. Du er flink til å anpasse deg situasjoner og har nå akseptert at ting må skje på en mindre sosial måte.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir både stressende og morsom på en og samme tid. Du har mye du skal rekke, og det gjelder å holde et høyt tempo hele dagen. Om kvelden ser du ut til å være invitert bort et sted. Du blir veldig bortskjemt og nyter god mat og koselig selskap.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag gjelder det å ikke tvile. Dagen i dag handler om å konfrontere de problemene som dukker opp og å ta de på strak arm. Ved å ha stor tiltro til dine egne meninger, kommer du ikke ikke bare til å overleve dagen, du kommer til å føle deg som en vinner.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ganske forsiktig med nye sosiale kontakter akkurat nå. Det handler ikke så mye om redselen for å bli smittet av Korona, som at du er redd for å bli såret. Du har gått igjennom mye de siste årene og du vil ikke gjenoppleve følelsen av ubesvart kjærlighet en gang til.

Løven 23/7-22/8

Du har en lang, produktiv og morsom lørdag foran deg. Det beste er om du er uthvilt og klar for utfordringer, men det finnes en risiko for at du ikke er så pigg som du burde være. Du slurver en hel del med søvnen akkurat nå. I løpet av dagen får du mulighet for å briljere litt ekstra.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes trøtthet og oppgitthet i tegnet ditt i dag. Alle forandringene rundt deg, er i ferd med å tappe deg for krefter. Det skjer så mye både på privaten og på jobb, at du ikke rekker smelte inn alle inntrykk. Prøv noen avslapningsøvelser som yoga eller gå en lang tur.

Vekten 23/9-22/10

Du tar tak i et problem som har med en sta slektning å gjøre. Du har prøvd å få denne personen til å ta til fornuft, men han/hun gjør som han/hun alltid har gjort, og følger sitt eget hode. Dette er en person som bare stoler på seg selv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt for kjapp i dag og det gjør at risikoen er stor for at du går glipp av en viktig detalj. Om du bare senker tempoet litt, er sannsynligheten stor for at dere kan få rettet opp i dette problemet.

Skytten 22/11-21/12

Du er veldig bekymret for en venn som ikke har det så bra akkurat nå. Uten å merke det, har du begynt å få sterke følelser for denne personen og det finnes en risiko for at det kan komplisere til ting for deg. Prøv i det minste å være ærlig med deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen handler om både jobb og fornøyelser. Det blir en bra og variert dag, der du føler at du er til nytte. I løpet av kvelden dukker det opp en unik mulighet, som du ikke bør takke nei til. Tenk nøye igjennom alternativene dine.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er sint og skuffet over en venn for at han/hun ikke lytter ordentlig på deg. Når denne personen er sliten, har han/hun en tendens til å falle inn i sine egne tanker, selv om dere er midt i en diskusjon. Det er akkurat de uinteresserte blikkene og vage svarene, som gjør deg sint.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å være målbevisst. Ved å holde fokus, slipper du å gjøre unødvendige feil. Det blir en bra og kreativ dag der du føler deg skapende og produktiv på en og samme tid. Kvelden handler om en relasjon og om deres felles fremtid.

Powered by Labrador CMS