Dagens Horoskop: Lørdag 28. September

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen i dag bruker du på en av dine favoritthobbyer. Det blir en morsom og inspirerende dag hvor du får sjansen til å utmerke deg litt ekstra og imponere venner. Kvelden blir rolig, men koselig. Du vokser på alt det nye denne høsten har ført med seg.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en litt stressende start på denne lørdagen, men ingenting du ikke kan håndtere. Du var innstilt på å forberede deg til en oppgave i dag, men det blir ikke helt som du hadde tenkt deg. Av ulike grunner fungerer ikke planleggingen som den skal. Resten av lørdagen blir fantastisk.

Tvillingene 21/5-20/6

Du stresser fra A til B i dag, for så å innse at det var helt unødvendig. Mye handler om å ha ting under kontroll og det har du ikke akkurat nå. I løpet av dagen har du lovet en venn å hjelpe til, men du innser at det kræsjer med en annen aktivitet du/dere har planlagt.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes ulike måter å håndtere en skuffelse på, og du velger å ikke grave deg ned men heller se positvt på ting, noe som gjør at det til slutt blir en bra lørdag. I dag rekker du å treffe venner du ikke har sett på lenge og det blir et herlig gjensyn.

Løven 23/7-22/8

Du kjemper økonomisk akkurat nå. En del uforutsette utgifter hoper seg opp denne måneden og du begynner å bli urolig for om du skal klare å betale alle regningene. Prøv å ringe litt rundt og spørre om utsettelser. Sørg også for å leve budsjettvennlig den neste måneden, så kommer alt til å gå bra.

Jomfruen 23/8-22/9

Du må ikke bli sint på en venn for at han/hun har avslørt hemmeligheten din. Det kommer til å vise seg at det var et smart trekk å ikke holde det for seg selv. I blant kan vennene dine kjenne deg bedre og det er tilfellet i dag.

Vekten 23/9-22/10

Du overrasker omgivelsene dine med din eventyrlyst i dag. Vanligvis er ikke Vekten den som kaster seg over tøffe utfordringer og vanskelige oppdrag, men en innflytelse fra Solen gir deg både energi, mot og vilje til å teste denne typen utfordringer.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes mange måter å vise at man er lei seg på, du trenger kanskje ikke be om unnskyldning med ord, men heller vise med handling at du er lei deg for at du og vennen din har kranglet. I løpet av dagen får du en unik sjanse til å teste noe du lenge har villet prøve.

Skytten 22/11-21/12

Du får gjerne være litt skeptisk i dag. Ta ikke alt din venn sier på alvor, da kan det oppstå en konflikt mellom dere. I løpet av dagen vil du gjerne gjøre noe, men vennen din er litt for lat til å orke å gjøre noe, så dere blir trolig hjemme istedet.

Steinbukken 22/12-19/1

Etter å ha gjort alt du skal i dag føler du en lengsel etter å få treffe venner som du ikke har sett på lenge. Det blir et kjært gjensyn og du innser hvor mye du har savnet de, samtidig som du innser at dere er i ferd med å vokse fra hverandre.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mange interesser å holde i live, så det gjelder å prioritere riktig. I dag handler det om familie og dine nærmeste venner. Du har egentlig ikke så mye planlagt, du vil bare bruke tid på de du elsker.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir litt ensformig, men etter en stressende uke passer det deg bra. Du synes det er deilig når det ikke skjer så mye, da får du tid til å tenke litt og det har du behov for akkurat nå. På kvelden vil noen venner møte deg, først er du skeptisk men om du blir med, kommer du ikke til å angre deg.

Powered by Labrador CMS