Dagens Horoskop: Lørdag 28. Mars

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å samordne ulike ting, slik at det ikke krasjer. Du har kanskje ikke like fullt skjema som du pleier, men du har allikevel en del ting å gjøre. Kvelden handler om sterke følelser, både lidenskap og sjalusi.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir intensiv, du hjelper en venn å gjøre ferdig et prosjekt og det blir veldig bra. Dagen handler om fremtiden og om økonomiske beslutninger. Om kvelden omgås du familien eller noen veldig nære venner.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å ikke bli provosert av en venn som hele tiden trosser alle forbud. Denne personen lar seg ikke hindre av regler, noe som gjør deg uvanlig opprørt. Vanligvis pleier du være den som henger med når vennene dine finner på dumheter, men ikke i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt forsiktig med hva du sier i dag. Du har tidligere tråkket en venn på tærne og du vil ikke gjøre samme feil igjen. I løpet av dagen får du høre et rykte som er litt for bra til å være sant. Kvelden handler om vennskap og om noe du har mistet.

Løven 23/7-22/8

Det blir en morsom og fartsfylt lørdag der du sørger for å få mye gjort på kort tid. I dag har du en del ting du vil finne på og det gjelder å ha kontroll over tiden. Kvelden blir veldig koselig og kanskje til og med litt romantisk om du byr på litt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar en dag om gangen og prøver å ikke stresse over ting du ikke har kontroll på. Istedet fokuserer du på ting du kan påvirke, som å møblere hjemme eller begynne på en ny hobby. Kanskje er dette dagen du lar deg påvirke.

Vekten 23/9-22/10

Du må ikke bli irritert på en eldre slektning som har vanskelig for å holde seg hjemme til tross for flere oppfordringer fra din side. Han/hun blir deprimert over å holde seg inne hele tiden. Sørg for å finne et kompromiss.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en hendelsseerik lørdag der det pågår mye drama. Når vennene dine har fir lite å gjøre, sprer sladderet seg. I dag lykkes du med å stoppe et rykte inne det går for langt, men det kommer til å bli vanskelig å stoppe alle teorier.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt forsiktig med hvem du omgås med for tilfellet og det kan såre visse venner. De forstår ikke hvorfor de drar seg unna. Selv om du forklarer din uro i klartekst, så synes du at de oppfører seg merkelig.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om jobb, drømmer og vennskap. Det blir en dag som går fort og hvor du får bruke dine evner. Det er lenge siden du gikk inn for noe med samme entusiasme som du gjør i dag. Kvelden blir spennende og annerledes.

Vannmannen 20/1-18/2

Du går inn for å avslutte et prosjekt i dag, innen du gir deg ut på neste. For deg er det viktig å få mulighet for å gjøre ting hjemme, når det er så rolig på jobb. Du har godt av å ha et prosjekt å jobbe med . Kvelden blir passe sosial og handler om god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Du vegrer deg for å si sannheten til en venn som hele tiden blir opprørt over de miste ting. Denne personen er veldig følsom til vanlig, og enda mer akkurat nå. Du vil ikke risikere at denne personen blir såret av noe som enda ikke er helt bestemt.

Powered by Labrador CMS