Dagens Horoskop: Lørdag 28. Desember

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
I dag prøver du å la være å tenke på hvor mye du har å gjøre. Du har tatt på deg alt dette selv, men trodde ikke det kom til å bli så mye jobb for deg. Kvelden blir sosial og koselig.
Tyren 20/4-20/5
Lørdagen handler om hjemmet og om å småpusle med familien. Det blir en aktiv og koselig dag, hvor du aktiviserer deg selv sånn passe. Planlegger du å feire nyttår hjemme hos deg, kan dagen handle om litt nyttårsforberedelser.
Tvillingene 21/5-20/6
Du er ikke i humør til å diskutere følelser i dag, men partneren din synes åpen kommunikasjon er viktig og prøver å presse deg til å åpne deg opp. Men istedenfor å prate om hva du føler, lukker du deg bare enda mer.
Krepsen 21/6-22/7
Du er i et strålende humør i dag. Det finnes en masse herlig energi i tegnet ditt akkurat nå og du har en masse ideer om et prosjekt, som du vil komme i gang med. Dine omgivelser henger ikke helt med i ditt tempo, og kan bli irritert over at du er så produktiv.
Løven 23/7-22/8
Denne lørdagen bruker du gjerne på en hobby. Det har vær en stressende høst hvor du ikke har rukket å gjøre så mye som du kunne ønske i hjemmet. Nå har du plutselig masse tid til å bruke på dine fritidsinteresser.
Jomfruen 23/8-22/9
Dagen handler om å ta og gi i ulike situasjoner. Det blir en morsom og stimulerende dag hvor du får utløp for både energi og dine egne ideer. En venn av deg trenger veiledning når det gjelder et dilemma han/hun står ovenfor, og du prøver å hjelpe så godt du kan. Vekten 23/9-22/10
Det blir en fantastisk og interessant lørdag hvor du fokuserer på å ta vare på en annen person. Du elsker å skjemme bort mennesker du bryr deg om. I løpet av kvelden kan det oppstå en diskusjon som har med penger å gjøre.
Skorpionen 23/10-21-11
Du er pigg og motivert akkurat nå. Det finnes så mye du vil komme i gang med, og i dag er en bra dag å starte opp et nytt prosjekt som har med hjemmet eller jobb å gjøre. Akkurat nå er du interessert i sifre og økonomi. Kanskje er dette noe du bør bruke mer tid på i 2020.
Skytten 22/11-21/12
Dagen handler om å våge og å ta for seg i ulike situasjoner, og ikke være redd for nye bekjentskaper. Du er attraktiv og akkurat nå sender du ubevisst ut signaler som får beundrere til å flokke seg rundt deg. Som singel er det bare å nyte all oppmerksomheten, men er du i et forhold bør du se opp for sjalusi.
Steinbukken 22/12-19/1
Det blir en rolig og herlig lørdag, hvor fokuset ligger på deg selv og din personlige utvikling. Du har satt opp en rekke mål for 2020, og har allerede begynt på et par av de. En beundrer begynner å høre mer og mer fra seg, noe som gjør deg både smigret og overrasket.
Vannmannen 20/1-18/2
Det er ikke ofte du virkelig kan gi deg hen til å dagdrømme slik som du gjør akkurat nå. Kanskje er du bortreist og tilbringer en del tid i solstolen, noe som gjør det lett for tankene dine å vandre i vei, eller så slapper du av hjemme. Uansett, så er det en viss person som okkuperer mye av tiden din.
Fiskene 19/2-20/3
Powered by Labrador CMS