Dagens Horoskop: Lørdag 27. mars

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag møter du motstand når du presenterer en plan du har. Du får innspill som at du ikke har tenkt gjennom dine valg, at det vil koste for mye eller at timingen er feil. Her gjelder det å argumentere godt for din sak.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen går i samme spor som gårsdagen. Du har en del aktiviteter planlagt, men prøver å ikke stresse. Det blir en herlig dag, en nydelig ettermiddag og en sen, men veldig koselig kveld. Du tar virkelig vare på livets gullkorn nå.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vet at du ikke burde krangle med et familiemedlem, men likevel gir du deg inn i den ene meningsløse diskusjonen etter den andre. Det er som om du ikke kan styre deg. Når det kommer til denne personen su vet han/hun akkurat hvilke knapper han/hun skal trykke på.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en rolig og herlig søndag. Kanskje til og med litt vel rolig for den rastløse Krepsen. I dag får du muligheten til å tenke over visse valg du har tatt, og hvilke veier du har gått. Noen ganger er det lurt å være litt selvkritisk. Se hva du kan lære av dine feil.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å være aktiv, når du først kommer deg ut av sengen, vel å nevne. Det finnes en risiko for at fredagskvelden ble veldig sen, og det sørger for at lørdagen starter senere enn planlagt. Du har altfor lett for å agere etter innfall, fremfor å følge planen.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å være modig og tørre å skille seg ut. Jomfruen trives ganske godt i bakgrunnen og trives best med å påvirke fra kulissene. I dag har du ingen steder å gjemme deg. Du har all oppmerksomhet rette mot deg.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å komme a jour med hjemmet. Det er så mye som ligger bakpå med rydding, oppvask eller bare orden. I dag får du sjansen til å rette opp i dette. Ta lange pauser og gi deg selv belønning for det du gjør – det er tross alt helg.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir kreativ og informativ. Du opplever nye ting og ser nye miljøer. Dette er en fin dag å vie til din kunsteriske side. Du har et øye for det ekstraordinære, så ta vare på ditt talent for å se skjønnhet i de små tingene.

Skytten 22/11-21/12

Du er nesten like sliten i dag som i går, men sjansen for at du kommer deg ut av døren er betydelig høyere. Det er noe du har lovet å gjøre. Det kan være ekstra arbeid, å hjelpe noen i familien eller jobbe med et prosjekt.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om enkel luksus og å ta det med ro, og hente krefter. I dag unner du deg å ta helt fri fra alt, både jobb og dine private ambisjoner. Dagen handler om luksus, å unne seg det lille ekstra og ha det bra. Kvelden blir like koselig som dagen, men kan by på en overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en lang og herlig dag der du er en del utendørs. Du får teste en ny hobby og oppdager hvor gøy den er. Ettermiddagen handler mer om å ta seg fra A til B, enn å ha det gøy. Tross alt blir det en gøy og vellykket dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du protesterer høylytt mot en venns litt manipulerende stil. Dette er ikke første gang denne personen har fått deg til å gjøre noe du egentlig ikke vil. Du blir irritert på deg selv for at du gir etter så lett. Når det gjelder denne personen er det vanskelig å si nei.

Powered by Labrador CMS