Dagens Horoskop: Lørdag 27. Juni

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
Du må ikke være redd for å si det du tenker i dag. Selv om det kan virke litt kontroversiellt og kanskje irritere noen, er dette meninger du faktisk står for, og du trenger ikke be om unnskyldning for dine meninger.
Tyren 20/4-20/5
Lørdagen blir morsom og litt stressende, i hvert fall på formiddagen ettersom du har en del å forberede. Du liker å holde et høyt tempo og du er ikke redd for å ta i et tak. Ettermiddagen blir koselig og sosial. Du treffer venner du ikke har sett på veldig lenge.
Tvillingene 21/5-20/6
Du gjør altfor mye akkurat nå. Du behøver ikke anstrenge deg for å bevise hvor mye du bryr deg om partneren eller vennen din. Han/hun forstår og setter pris på din kjærlighet, uten for mange anstrengelser. Fokuser på dere to og nyt hverandres selskap.
Krepsen 21/6-22/7
Du tar dagen litt som den kommer og du synes det er deilig å kunne improvisere litt, spesielt når du har en venn som kommer på gale, morsomme og helt klart gjennomførbare ideer. I løpet av ettermiddagen kan du bli litt følsom. Månen er på vei inn i tegnet ditt.
Løven 23/7-22/8
Du blir sint på deg selv for at du har tatt feil, og nå vet du ikke hvordan du skal rette opp i feilen på best mulig måte. Iblant er det bedre å stå opp for det man har gjort og innrømme at man har gjort en feil.
Jomfruen 23/8-22/9
Du slurver litt vel mye med en oppgave denne lørdagen og det kan bli til at du må gjøre alt på nytt igjen. Det hadde vært bedre om du var nøye i starten, men visse ting går ikke helt å rette på. Kvelden blir veldig koselig og lærerik.
Vekten 23/9-22/10
Du lengter etter å tilbringe tid i naturen. Det kan være snakk om fisking, gå en lang tur eller bare ta en liten piknik. Uansett hva du har planlagt å gjøre i dag, tilbringer du mesteparten av dagen utendørs. Kvelden blir morsom og harmonisk.
Skorpionen 23/10-21-11
Du spiser altfor mye og mosjonerer altfor lite akkurat nå, men du har planer om å endre på dette. I dag setter du deg noen langsiktig mål for sommeren. Vær ikke for hard mot deg selv. Langsiktige strategier bør ikke være for anstrengende om du skal orke å utføre de.
Skytten 22/11-21/12
Du er i fyr og flamme i dag og det både skremmer og terger vennene dine. Du har en tendens til å bli veldig kreativ og oppfinnsom når du er i dette humøret. Noen av ideene dine er virkelig bra, mens andre kan klassifiseres som litt gale.
Steinbukken 22/12-19/1
Lørdagen blir koselig og passe sosial. Du omgås personer du ikke ser så ofte og dagen byr på både god mat og koselig sladder. Kvelden handler om å gjøre en venn en tjeneste, selv om du egentlig er helt ferdig etter å ha vært så sosial.
Vannmannen 20/1-18/2
Du har ingen ord for hvor overrasket du blir når du får høre et rykte i dag. Dette er gode nyheter, virkelig gode nyheter men du våger ikke rope de ut riktig enda. Du har behov for å vite litt mer før du kan tillate deg selv å bli glad.
Fiskene 19/2-20/3
Det finnes ulike måter å håndtere en konflikt på, men du velger den mest omstendelige måten i dag. På et vis tror du at det kommer til å bli enklere om du pakker inn den harde sannheten i komplimenter og oppmuntring. Men det kommer bare til å forverre situasjonen, ikke forbedre den.
Powered by Labrador CMS