Dagens Horoskop: Lørdag 27. Juli

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du lytter bare med et halvt øre til en sjef idag og det får konsekvenser. Du har gått glipp av noe viktig og det kan forlenge arbeidstiden din en hel del. Har du fri, så kan det være et råd fra en slektning som gir konsekvenser.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir rolig og harmonisk. Du slapper av og legger alle fremtidige problemer til side. I løpet av dagen innser du at du ofte lever i fremtiden heller enn her og nå. På ettermiddagen får du endelig en positiv beskjed som du har ventet lenge på.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen idag handler om å sikre seg sin posisjon. Du har ikke kjempet og slitt for å nå dit du er idag bare for at noen andre skal gli inn på et bananskall og ta alt du har bygget opp ifra deg. Du har et skikkelig vinnerinstinkt når du vil og må!

Krepsen 21/6-22/7

Du er klar for å forkaste alle andre planer ettersom dine egne ser ut til å være det beste alternativet akkurat nå. Dessverre holder hverken venner eller familie med deg i det. De etterlyser litt kompromissvilje fra din side.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskelig for å ignorere følelsen av at tiden holder på å renne ifra deg. Det handler om et initiativ du vil ta, men du er usikker på hvordan du skal nå frem. Du har aldri vært i denne situasjonen før og du føler deg litt fortapt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tror at du lykkes med å få frem budskapet ditt til en slektning eller kollega, men han/hun har lett for å glemme så du bør kanskje komme med enda en påminnelse. I løpet av ettermiddagen krangler du med noen om en bagatell.

Vekten 23/9-22/10

Du føler deg litt trist over at en venn ikke hører fra seg til deg. Dere pleier å sees så ofte dere kan, men akkurat nå har det vært helt stille. Tenk at et vennskap ikke tar slutt bare fordi man ikke har snakket med hverandre på en stund.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet at du kan være litt vel påståelig iblant, men det pleier som oftest å hjelpe deg med å få det som du vil. Idag hjelper hverken trusler eller overtalelser. Det er bare å innse at du ikke alltid kan få det som du vil.

Skytten 22/11-21/12

Du vet at du er på vei til å miste noen som du holder hardt fast ved og ikke helt vil gi opp enda. Du prøver å kjempe imot, men sannheten er den at jo hardere du klamrer deg fast jo vanskeligere blir det.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vet ikke helt hva det er som er iferd med å skje, men du innser at du står ovenfor et brudd av noe slag. Du er både vemodig og lettet, og synes det skal bli deilig med en ny start. Kvelden byr på mange ulike hendelser som både er intensive og morsomme på en og samme tid.

Vannmannen 20/1-18/2

Idag prøver du å slappe av og nyte nuet og ikke gruble for mye over fremtiden. Det blir en skjønn dag og en koselig kveld som byr på god mat og masse sladder, i løpet av kvelden begynner du så smått å legge planer for høsten.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ikke en person som vil komplisere til ting, men akkurat nå har du havnet i en følelsesmessig situasjon som tærer på deg. Du vet ikke hvordan du skal tenke eller reagere, du vet bare at noe som er feil føles så rett og det som er rett føles så feil.

Powered by Labrador CMS