Dagens Horoskop: Lørdag 27. Februar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å styrke din posisjon i en viss gruppe. Du har vært borte for lenge, og nå merker du at dine venner ikke har samme tiltro til deg som tidligere. Dette vil du endre på. Kvelden blir litt av et eventyr.

Tyren 20/4-20/5

Du er skuffet over den nåværende situasjonen ettersom du tvinges til å tenke rundt visse planer som du har. For deg handler det om en begrensning som du ikke er villig til å gå med på, men som du føler deg tvunget til. Kvelden blir, tross alt, koselig!

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i strålende humør i dag. Det var lenge siden du følte deg så uthvilt som du gjør i dag. Du har masse energi, og den bruker du starte opp flere prosjekter både hjemme og hos en slektning.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en resignasjon i ditt stjernetegn. Du har akseptert at ting er som de er, og at du ikke kan påvirke det noe mer akkurat nå. Det kan bidra til at du oppleves som litt nedfor i dag, men egentlig handler det om at du ønsker litt fred.

Løven 23/7-22/8

Du er gjerne utendørs så mye som mulig. Akkurat nå begrenses dine aktiviteter en del, og derfor leter du etter nye måter å holde deg i gang. I løpet av ettermiddagen venter flere spennende nyheter.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å være sosial med noen du ikke har møtt på en stund. Du har litt dårlig samvittighet, samtidig som du føler på at du ikke kan begrense deg for mye. Det blir en herlig og annerledes dag.

Vekten 23/9-22/10

Det er en ro over ditt stjernetegn i dag. Du føler egentlig ikke noe behov for å gjøre noe som helst, men er ganske fornøyd med å være hjemme og ta det med ro. Kvelden handler om familien og tanker rundt sommeren.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar gjerne en tur dersom været tillater det. Du trenger et miljøbytte, og en annen utsikt enn husets fire vegger. I dag lar du kreativiteten flyte fritt. Det være seg i tekst, foto eller noe annet som lar deg uttrykke din kreativitet.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganske kjedelig lørdag hvor det skjer ganske lite. Du er litt lei av å hele tiden måtte flytte på aktiviteter, men akkurat i dag har du ingen annen mulighet. Kvelden handler om friheten til å si ja.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir ikke helt som du håpet på, men den blir likevel koselig. Du hadde en visjon av hva du ville gjøre i dag, men det kan hende at du må flytte litt på ting. Kvelden handler om vennskap og attraksjon.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en annerledes lørdag som handler om å være utendørs i frisk luft, og nyte av fridagen. Du kombinerer gjerne det å være ute med en hobby. Kvelden handler om god mat, familiekos og drømmer for fremtiden.

Fiskene 19/2-20/3

I dag prøver du å finne en god balanse. Det blir en morsom og utviklende dag der du lærer deg nye ting som du føler at du vokser masse på. Kvelden handler om en flørt. Dersom du har en partner kan kvelden by på sjalusi.

Powered by Labrador CMS