Dagens Horoskop: Lørdag 26. September

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne lørdagen passer du på å hvile deg ordentlig. Du blåser helt i visse gjøremål og gjør bare de tingene du faktisk har lyst til å gjøre. Det blir en morsom og minnerik dag. Kvelden kan by på en fest eller middag.

Tyren 20/4-20/5

Dagen starter tidlig og ender sent, men du er allikevel veldig fornøyd med innsatsen din denne dagen. Du synes du har begynt å få litt bedre kontroll over ting og det føles godt. I løpet av ettermiddagen får du høre morsom sladder og du får veldig koselige nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en bra og produktiv lørdag der du rekker å gjøre nesten alt du har planlagt. I løpet av dagen finnes det en risiko for at du glemmer en avtale, men kan se ut til at den du skulle møte også hadde glemt det. I dag er en bra dag å skjemme bort seg selv litt.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en risik0 for at du holder på å bli forkjølet, for horoskopet ditt viser at du ikke har det så bra. Husk å være hjemme og ta det med ro om du ikke føler deg hundre prosent. Uansett hvor mye gøy du hadde planlagt, så er det lov å kansellere iblant.

Løven 23/7-22/8

Du er i et strålende humør denne lørdagen. Energien er på topp og du er villig til å ta på deg et ekstra stort ansvar som har med en hobby eller sport å gjøre. For deg er det viktig å kunne vise at du er en god leder når det kommer til ulike sammenheng.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har forhandlet med en slektning om en forandring, men han/hun tar tilbake løftet sitt og det gjør deg sint. Denne personen kan være litt vanskelig å ha med å gjøre. Han/hun liker å gå sin egen vei og liker ikke å bli styrt på noen som helst måte.

Vekten 23/9-22/10

Dagen byr på en utfordring du faktiskt har gått og lengtet etter lenge. Selv om du har en tøff dag i vente, vil den også by på mye latter og en hel del herlige stunder. Kvelden ser ut til å dreie seg om en oppgave som har med jobb å gjøre.

Skorpionen 23/10-21-11

Du sitter inne med informasjon, og det er ikke for at du vil holde denne hemmeligheten for deg selv, det er fordi du har lovet å holde munn. Kvelden blir litt forvirrende, men også veldig morsom og annerledes.

Skytten 22/11-21/12

I dag sier du i fra. Din karismatiske personlighet med sylspisse kommentarer og masse ironi er endelig tilbake. En venn hører av seg og vil treffes, men du er ikke så sugen på å se denne personen.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om utfordringer, om å bevise noe ovenfor seg selv, samt å vise hvor mye du har utviklet deg denne våren. Det blir en tøff, men givende dag der du får sjansen til å omgås med mennesker du ikke ser så ofte. På ettermiddagen venter gode nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i et strålende humør denne lørdagen. Det finnes en masse vilje og energi i tegnet ditt og alt du gjør, lykkes du med. I dag passer du på å skjemme bort deg selv litt. Kvelden blir koselig og informasjonsrik.

Fiskene 19/2-20/3

Akkurat nå blir du lett irritert og det er du fullt klar over. Din ulempe akkurat nå, er at du ikke føler at du passer inn blant gamle venner. Selv om dere fremdeles omgås en hel del, føler du deg som en fremmed. Dere har helt enkelt vokst fra hverandre.

Powered by Labrador CMS