Dagens Horoskop: Lørdag 26. Oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å være aktiv. Du har mange jern i ilden akkurat nå og det gjelder å avslutte alle påbegynte prosjekter. En flørt kan gå litt for langt idag. Du tar lettere på det enn hva flørten din gjør.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen handler om å være fokusert og konsentrert på å ro i land ting som må gjøres. Du har en ganske lang liste på hva du trenger å rekke, samtidig som du vil ha tid til å bruke på en ung slektning eller venn. Her gjelder det å prioritere og tenke smart.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes positiv energi i tegnet ditt idag. Du vil jobbe hardt og det gjør at du endelig blir ferdig med ting som du startet med for lenge siden. En grunn til at du vil ha fullt opp på jobb er for at du skal slippe å gruble over ting som har med privatlivet ditt å gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen handler om en viss person. Du føler at det ikke holder med det dere har akkurat nå, du vil at dere skal komme enda nærmere hverandre. Det kan handle om et vennskap, kjærlighet eller bare essensen av det hele.

Løven 23/7-22/8

Det blir en intensiv og aktiv dag der du bruker mye tid utendørs. Du får mye gjort denne lørdagen og du bruker en del tid på en hobby som du har. Litt sladder får deg til å løfte øyenbrynene.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er praktisk anlagt, derfor blir du mer frustrert enn glad når en slektning med ti tommeltotter bestemmer seg for å hjelpe deg idag. Du vil ikke såre denne personen, men han/hun er mer til besvær enn til hjelp.

Vekten 23/9-22/10

Du satser på spill av noe slag og det kan hende at du vinner en mindre sum. Du har marginene på din side, men du er fornuftig og satser ikke mer enn du kan bruke. Kvelden byr på en fest.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir lei deg for en venns kritikk, selv om du vet at det ligger noe i det. For deg handler vennskap om lojalitet og du synes dine venner alltid bør ta ditt parti, uansett om du gjør feil eller ikke.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om et spørsmål du vil ha svar på. Dette spørsmålet har vokst seg i underbevisstheten din og nå krever nysgjerrigheten din et svar. I løpet av dagen tar du kontakt med en gammel venn som du føler deg trygg på å omgås med.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir lokket ut på eventyr idag til tross for at tanken var og ikke forlate sengen. Vennene dine har andre planer og du er ikke så vanskelig å overtale som en skulle tro. Det er bra, for både dagen og kvelden byr på en masse latter og god stemning.

Vannmannen 20/1-18/2

Idag er første gangen du kan slappe av på lenge. Du bruker dagen på å nyte det fine været om det er bra eller å småpusle hjemme hvis været ikke samarbeider. I løpet av dagen får du mulighet til å overraske et familiemedlem med noe så enkelt som en flaske champagne eller en god middag.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskeligheter for å se hvorfor du bør være den som forsvarer en venn som har gjort noe feil. Han/hun venter seg lojalitet fra din side, men du synes at handlingen står for seg selv. Dagen handler om følelser og hvordan du ser på fremtiden.

Powered by Labrador CMS