Dagens Horoskop: Lørdag 25. Mai

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske så koselig, men hendelsesløs lørdag. Du bruker dagen på en hobby og omgås med venner. Akkurat nå har du et sterkt fokus fremover, og det er ofte der dine tanker havner når de vandrer i vei fra nuet.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir ulidelig spennende, Du blir veldig stolt over et familiemedlem som presterer bedre enn vanlig. Han/hun har ikke vist så mye entusiasme den siste tiden, så det er gøy å se hvordan denne personen har blomstret opp og kommet til sin rett.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes få ting som irriterer deg mer enn slektninger som ikke holde sine meninger for seg selv. Det er en ting å mene noe, men en helt annen ting å uttrykke seg så høyt alltid. Du prøver å forklare for din slektning at det er ditt liv og at det er du som bestemmer.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen idag blir koselig om du bare holder deg på beina. Krepsen har en tendens til å bli syk rundt dette tidspunktet og det er ikke gøy. I løpet av dagen får du gode nyheter om en venn og du blir så glad på denne personens vegne, spesielt når det kommer til han/hennes kampvilje.

Løven 23/7-22/8

Det finnes dager som går fort og dager som går sakte. Dagen idag løper av gårde og du føler at du nesten ikke rekker å gjøre noen ting. Det er mye som skal gjøres, som blant annet involverer en hobby, slektninger og visse venner. På kvelden er du trøtt og vil ta en rolig kveld.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er målbevisst og villig til å ofre en del for å nå langt med dine ambisjoner. Idag merker du akkurat hvor mye som står på spill og da blir spørsmålet veldig klart. Du innser hva du har å miste, men også hva du kan tape om du ikke våger å satse.

Vekten 23/9-22/10

Du er lei av en venn som tilbringer mer tid på å sladre enn å fokusere på sine egne problemer. Det er som om han/hun blir skikkelig lykkelig når andre personer ikke gjør det så bra. Du bør være ærlig og forklare at det er denne typen sladder du ikke aksepterer.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar en forhastet konklusjon idag og det kan bli veldig feil om du ikke ser opp. Du har så mye mistenksomhet i tegnet ditt at du kanskje dømmer en person uten å vite og bestemmer deg for å gjøre noe så drastisk som å legge vennskapet deres på is.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig dag der fokuset ligget på nuet og du skjuler alle tanker om fremtiden. Du omgås med en venn, men stemningen er litt rar mellom dere. Dere har sagt en del ting begge angrer på, men som som er vanskelige å ta tilbake. For øvrig blir det en harmonisk og rolig lørdag.

Steinbukken 22/12-19/1

Alt fokuset idag ligger på å vise hvem du er og at du kan idag. Du vil virkelig ikke være den som ikke leverer og det gjør du sjeldent i slike sammenhenger. Det blir en bra dag der du får mulighet for å vise hvorfor du er best på det du gjør.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes visse begrensninger du må prøve å komme over. Det handler om å stole på en person og hans/hennes omdømme. Du kommer til å oppdage at mye av frykten din ikke er noe å frykte og på slutten av dagen blir det feiring av en herlig seier.

Fiskene 19/2-20/3

Idag velger du å holde tankene for deg selv. Du lar ingen, ikke en gang din partner vite hva det er du føler, for du vet at denne personen kommer til å bli sint. Du klarer ikke kommer over at du går glipp av noe du virkelig brenner lidenskapelig for.

Powered by Labrador CMS