Dagens Horoskop: Lørdag 25. Januar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne lørdagen prøver du å få orden på et problem som har med jobb å gjøre. Du pleier sjeldent å jobbe helg, men i dag har du ingen valg. I løpet av ettermiddagen foreslår er venn en kveldsaktivitet som er veldig fristende.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir intensiv, men veldig koselig og sosial. Det blir møte med gamle venner og det blir også tid til å omgås nye venner som du ikke har sett på lenge. Dagen flyr avgårde og du rekker ikke så mye som du hadde ønsket, men du har det morsomt og du blir bortskjemt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tvinger et familiemedlem til å erkjenne en hvit løgn. Det er ingen stor sak i seg selv, men du har irritert deg over at denne løgnen finnes mellom dere uten at noen vil innrømme det. Du er ikke glad i hemmeligheter. Kvelden blir koselig og byr på en hel del aktiviteter.

Krepsen 21/6-22/7

Du takker ja til en middag eller fest neste helg og du er veldig glad for denne innbydelsen. Det er en venn som du ikke treffer så ofte som inviterer, og all tid med denne personen er verdifull for deg. Kvelden tilbringer du gjerne med noen venner hjemme.

Løven 23/7-22/8

Du blir irritert når du får høre at alle er invitert til en fest, utenom deg. Du kan ikke helt forstå hvorfor du har blitt glemt. Kanskje handler det om at det er en annen gruppe mennesker som er invitert og at du ikke bør ta det så personlig.

Jomfruen 23/8-22/9

Du bestemmer deg for å si det som det er, selv om det gjør vondt. Å være helt naken på denne måten, er vanskeligere enn du vil innrømme, men du innser vekten av å kunne være åpen og vise følelser. Kvelden blir koselig og romantisk for de jomfruer som har en partner.

Vekten 23/9-22/10

Det blir ikke alltid som du hadde tenkt deg, men i dag blir det bedre enn du hadde forestilt deg, ettersom skjebnen kaster inn noen uventede kort i leken. I blant er det bedre å bare følge strømmen og se hva som skjer. Fleksibilitet er dagens nøkkelord.

Skorpionen 23/10-21-11

Du surmuler litt for at du ikke får viljen din, men du vet at oppfører deg barnslig. Skorpioner er veldig følsomme og har vanskelig for å kontrollere humøret sitt, selv om de prøver. Som flaks er, har du venner som elsker deg akkurat som du er.

Skytten 22/11-21/12

I dag vil du være for deg selv. Du har behov for å tenke og komme frem til hva du egentlig føler. Du vet at noe ikke er riktig, men spørsmålet er om det i det hele tatt er verdt tid og energi å fikse opp i akkurat dette. I blant er det bedre å komme seg videre, enn å bli.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir veldig annerledes. Du trener, og på ettermiddagen besøker du noen som du forbinder med barndommen. Det blir en sosial ettermiddag og en enda mer sosial kveld som byr på et høyst uventet, men velkomment besøk.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har humor og du har sjarm, det er derfor du er så populær akkurat nå. Vennene dine vil gjerne treffe deg og du prøver å rekke så mange som mulig i dag. Ettermiddagen blir interessant og kvelden blir enda mer interessant. Litt saftig sladder får deg til å begynne å fundere.

Fiskene 19/2-20/3

Lørdagen blir litt vill. Uansett om du er singel eller har en partner, handler dagen om venner. Du er veldig impulsiv og om kvelden kan du høre av deg til en venn og erkjenne en hemmelighet som du egentlig ikke hadde tenkt til å avsløre.

Powered by Labrador CMS