horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 25. februar

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du unner deg en skikkelig lat lørdag. Dette er en dag som først og fremst handler om deg og dine behov. Du nyter å bare være. I dag skjemmer du bort deg selv ved å kjøpe noe du har tenkt på lenge. Du har nådd et mål og det er verdt å feire.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir uvanlig avslappende. Er det fint vær, bruker du gjerne deler av dagen utendørs. Akkurat nå lengter du etter våren, og det gjør det at selv det minste glimt av sol lokker deg ut. Denne kvelden byr også på moro og god mat.

Tvillingene 5/21-6/20

Lørdagen blir en rolig dag hvor uteaktiviteter står på programmet. I dag foretrekker du å tilbringe tid med din nærmeste krets eller familien din. Du trenger en dag hvor du ikke må tenke på hvordan du oppfører deg. Denne typen pause får du bare sammen med mennesker du kjenner godt.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en tendens til å stikke hodet i sanden, spesielt når det kommer til situasjoner som du synes er plagsomme. I dag er det spesielt viktig at du prøver å være ærlig med følelsene dine. Du vil føle deg så mye bedre hvis du bare er ærlig med deg selv og andre.

Løven 23/7-22/8

Hele dagen handler om familien din og dem rundt deg. Det blir en deilig dag som fokuserer på vennskap, nærhet og varme. I løpet av dagen avslører et familiemedlem en plan de har for fremtiden. Dette kan føre til mange diskusjoner.

Jomfruen 23/8-9/22

Lørdagen handler om å ta en ting av gangen og ikke stresse unødvendig. Det blir en god dag som byr på mange aktiviteter, men ikke mer enn at du kan unne deg selv lange pauser og nyte å ikke gjøre noe mellom rundene. Kvelden blir sosial.

Vekten 23/9-22/10

Lørdagen blir en skikkelig festdag. Du er i godt humør og føler egentlig for å slippe deg skikkelig løs. Denne dagen handler om å ha det gøy, gi slipp på hverdagen og bare nyte nuet. Forvent deg en veldig sen kveld.

Skorpionen 23/10-21/11

Etter en lang uke handler lørdagen om å rømme fra hverdagen. Det blir en nydelig og fredelig dag som fyller deg med ro og ny energi. Denne dagen handler om å sette pris på vennene dine og tilbringe tid med familien, men også om nye spennende miljøer.

Skytten 22/11-21/12

Lørdagen handler om å nyte livet og møte nye spennende mennesker. Du er uvanlig sosial takket være Venus posisjon og det, i kombinasjon med din vanlige Skyttesjarm, gjør deg vanskelig å motstå. Denne dagen kan by på en flørt for en singel Skytte.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er det bare én ting som betyr noe, og for deg handler det om en eller annen form for ytelse. Du er nervøs, men også litt mer selvsikker enn du har vært på lignende arrangementer i løpet av året. Dette blir en dag som vil være både gledelig og overraskende på mange måter.

Vannmannen 20/1-18/2

Er det fint vær tar du gjerne en tur ut i dag. Ny utsikt og frisk luft får deg til å kose deg litt ekstra denne lørdagen. Ettermiddagen passer perfekt for å slappe av. Kvelden blir like deilig som fredagen, men nå med litt mer festlige elementer.

Fiskene 19/2-20/3

Du har mange planer denne dagen og det er viktig å få samlet alle aktivitetene du vil presse inn. I dag prøver du å utfordre deg selv til å tenke utenfor boksen. Dette blir en dag som fokuserer på prestasjon, men også på vennskap og på å ha det gøy.

Powered by Labrador CMS