Dagens Horoskop: Lørdag 25. April

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det var lenge siden du shoppet eller unnet deg noe ekstra fint, men i dag lurer du på om du skal skjemme bort deg selv litt ekstra. Kvelden handler om vennskap og om å våge å vise følelser, selv om du ikke er helt der. Iblant må man være modig.

Tyren 20/4-20/5

Dagen i dag handler om å rekke så mye som mulig og det blir en intensiv dag hvor du virkelig sliter. Om ettermiddagen og kvelden unner du deg en skikkelig velfortjent pause. Du kan nyte god mat og masse kos med familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du får som du vil i en sammenheng, men allikevel føles det ikke så bra som du hade håpet på at det skulle gjøre. Du innser at du foretrekker litt motstand når du skal drive igjennom et prosjekt. Om det ikke er for enkelt, blir gevinsten morsommere.

Krepsen 21/6-22/7

I dag vil du så mye, men det er ikke sikkert du rekker alt du har planlagt ettersom du starter ganske så sent denne lørdagen. Det blir en intensiv dag med fokus på å avslutte visse prosjekter hjemme. Kvelden handler om kjærlighet og vennskap.

Løven 23/7-22/8

I dag har du sjansen til å endelig vise litt mer av hva du føler, men da må du senke garden og våge å være sårbar. Dette er noe du synes er tøft. Du får utfordre deg selv ved å vise hvem du under ditt sorgløse ytre.

Jomfruen 23/8-22/9

Lørdagen handler om å være fornøyd med livet som det er akkurat nå, ettersom du enda ikke kan forandre så mange planer, ettersom fester og reiser er innstilt. Å være fornøyd med det lille ekstra burde være enkelt, men for deg kan det være litt av en utfordring.

Vekten 23/9-22/10

Lørdagen handler om en bekjennelse som kan vokse seg ganske så stor. Det som til å begynne med var en hvit løgn, har vokst seg til å bli en rekke halv sannheter og løgner. Nå vil du redde det du har en gang for alle.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir rastløs og føler deg innestengt, bare fordi du ikke har mulighet for å reise bort. Det handler mer om din natur enn om at du faktisk planlegger noe denne helgen. En måte å få bukt med denne rastløsheten på, er å finne på noe du ikke pleier å gjøre ellers. så hvorfor ikke campe i naturen en natt?

Skytten 22/11-21/12

Det blir en koselig dag, men en ganske så dramatisk kveld. Denne lørdagen kommer det frem følelser og sjalusi av et slag du ikke har kjent på lenge. Partneren din kan reagere på en negativ måte på ditt følsomhetsbrudd. Om dere begynner å krangle, bør dere finne ut av det med en gang og ikke vente.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en ganske så tøff lørdag, men en veldig koselig kveld. Du har mye å gjøre og det tar tid og ork å fikse alt du skal i dag. Om du har mulighet, så passer du på å hvile mellom slagene i dag. Hvorfor ikke ta en siesta? Kvelden handler om livet, kjærligheten og dramatikk.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes mye du skal rekke på noen timer denne lørdagen, så det gjelder å holde et høyt tempo allerede fra start. Det blir en intensiv dag, men du føler deg fornøyd med din egen innsats når dagen vel er over. Kvelden handler om god mat og å ta det med ro.

Fiskene 19/2-20/3

Lørdagen handler om en løgn som har vokst seg stor mellom deg og din partner den siste tiden. Du har ikke vært helt ærlig, det er du fullt klar over. Dessverre kan ting falle på plass denne lørdagskvelden og du tvinges til å ta et tøft valg.

Powered by Labrador CMS