Dagens Horoskop: Lørdag 24. August

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag prøver du å finne en stil som passer deg. Det handler om å velge en rolle på jobb og du vil gjøre et bra valg. Du har mulighet for å få en ny start i et nytt miljø, hvor ingen har fordommer for hvem du er. En del av lørdagen bruker du på en sport.

Tyren 20/4-20/5

Du har mye å ta igjen hjemme denne lørdagen. I løpet av uka har du helt enkelt ikke orket å ta tak i hverdagssysler som vasking og rydding, noe som gjør at formiddagen kan bli litt monoton. På ettermiddagen eller kvelden er du invitert bort til en familievenn, eller du er ute med kompiser.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er lei av å mase på en venn om at han/hun skal komme i gang. Du elsker denne personen, men det er en av de lateste personene du kjenner. Denne lørdagen lykkes du med å motivere vennen din til å delta på arrangement av noe slag.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en ganske kjedelig lørdag for din del. Du får ikke treffe den personen du aller helst vil treffe fordi han/hun er opptatt med noe annet. Det gjelder å svelge skuffelsen og heller fokusere på noe annet gøy. På kvelden får du høre en masse sladder.

Løven 23/7-22/8

Lørdagen blir en ganske så avslappet dag for alle sent fødte Løver. Du har behov for denne dagen for å hvile deg og for å komme deg i kapp helt mentalt. I løpet av dagen prøver du å prate med en venn om et problem du har, som er litt vel følsomt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en fantastisk sløv lørdag å se frem til. Du bruker store deler av dagen på å fokusere på deg selv og det du liker å gjøre. Uansett om du bruker dagen på en sport, om du lager mat eller bare er ute i naturen, så er dette din dag.

Vekten 23/9-22/10

Tålmodigheten din er ikke den beste idag og det finnes en ung slektning som hele tiden lykkes med å irritere deg. Det handler om at han/hun ikke er kapabel til å ta riktige beslutninger eller se konsekvensene av sine handlinger. Du vet at det delvis er på grunn av personens alder og det faktum at han/hun er bortskjemt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen byr på en del ulike aktiviteter. Det blir en bra dag hvor du bruker en del tid utendørs. I løpet av dagen prøver du å dra nytte av dine kunstnerlige talenter på en måte. Du får hjelp fra en venn som er uvanlig kreativ.

Skytten 22/11-21/12

Lørdagen handler om å prøve og prøve igjen. Gi ikke opp bare for at du ikke lykkes første gangen. Du har det i deg! Det finnes så mye du har å vinne på å lære deg å beherske dette området. Både på kort og lang sikt.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen handler om å sove ut og ta det med ro. Det blir en herlig dag som går i et langsomt tempo, noe som passer deg utmerket. På kvelden treffer du gjerne venner og omgås litt spontant. Kvelden blir litt for sent med tanke på de aktivitetene du har planlagt denne søndagen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du får mulighet for å vise en person at du faktisk har talenter han/hun ikke kjenner til. Du liker å overraske og det gjør du idag. På ettermiddagen og kvelden er du sosial med venner og familie.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil virkelig ikke treffe spesielt mange personer idag. Den eneste du vil omgås med, kan du ikke ta kontakt med av ulike grunner og det tærer på deg. Kanskje du burde gå litt inn i deg selv og analysere hva det er du egentlig vil og hva du føler?

Powered by Labrador CMS