Dagens Horoskop: Lørdag 24. April

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av dagen tar du en pause fra alt som har med hverdag og jobb å gjøre. Det innebærer kanskje en utflukt med familien, tid til en hobby eller bare at du omgås mennesker som du blir glad av. Uansett hvordan du tilbringer dagen, så blir det en givende og underholdende dag.

Tyren 20/4-20/5

Du har en glede og vilje til å få ting gjort i dag. Du har fått tilbake litt av energien din, selv om den fortsatt ikke er helt på max. I løpet av dagen sørger du for å skjemme bort deg selv. Kvelden handler om familie og ferieplaner.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en ganske rolig og behagelig lørdag der du sørger for å gjøre mest mulig. For deg er det viktig å ta vare på denne tiden. Du elsker våren, og den gir deg masse energi. Kvelden handler om flere små prosjekt.

Krepsen 21/6-22/7

Du krangler unødvendig mye med noen som burde stå deg nære. Den siste tiden har dere sklidd fra hverandre, og det er vanskelig å finne tilbake til hverandre igjen. Kvelden handler om å tenke fremover.

Løven 23/7-22/8

Du er vanskelig å overtale om dagen, og det er du klar over selv. Du har lånt stahet fra Tyren, og du setter deg på bakbena så fort noe ikke passer for deg. Det du egentlig trenger, er tid for deg selv. Det har vært i overkant sosialt den siste tiden.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av dagen prøver du å ta egne initiativ, og det går ganske bra til å begynne med. Utover dagen er det litt tøffere. Du har helt enkelt litt lite fantasi. Kvelden handler om å tørre å tenke fremover og drømme.

Vekten 23/9-22/10

Du har en morsom og produktiv lørdag å se frem mot. Det handler om at du er kreativ i hjemmet, og at du koser deg med å forberede til våren. Kvelden handler om nytt og gammelt vennskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan være ganske langsint når du først er i det hjørnet, og det er du i dag. Det handler om noe som skjedde for ganske lenge siden, men som plutselig dukker opp igjen når noe skjer i dag. Visse ting er vanskelige å glemme.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å unngå å krangle, selv om det er vanskelig. Prøv å se de enkle løsningene, og ikke still så mange spørsmål ved alt. Noen ganger er det bedre å akseptere at visse ting bare er som de er.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tar deg ordentlig fri i dag. Det betyr ikke at du ikke har ting å gjøre, men de handler mer om et personlig mål, fremfor jobb. Alt i alt en rolig, passe sosial og veldig koselig dag. Kvelden blir noe utenom det vanlige.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har lett for å si nei, når du egentlig burde si ja litt oftere. Akkurat nå er du inne i en periode der du prøver å være mer fleksibel, og finne tilbake til den du var for et par år siden. Du trives bedre med lavere skuldre.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av lørdagen tar du på et et ansvar som du egentlig ikke vil ha, men som du innser at er din plikt å ta på deg. Dette bidrar til at du kanskje ikke legger ned like mye engasjement som du ville gjort, dersom det var noe du synes var gøy.

Powered by Labrador CMS