Dagens Horoskop: Lørdag 23. Mars

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av lørdagen passer du på å være ute så mye du kan. Det blir en herlig dag der fokuset ligger på kos, venner og på å bare ha det gøy. Idag prøver du å dele en interesse med en venn, men han/hun er ikke like lidenskapelig interessert som du er.

Tyren 20/4-20/5

Det er mye å gjøre idag, men du sørger for å holde et bra tempo allerede fra starten av. Du hater å stresse og vil ikke ligge etter. Kvelden handler om å treffe venner, det kan være at du har gjester, at du er invitert bort eller at du bare koser deg hjemme.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tviler når en venn forteller deg vilkårene for et prosjekt du vurderer å bli med på. Du innser at det kommer til å binde deg for lang tid fremover. Samtidig kan du ikke la være å bli fristet av prosjektet ettersom du får utfordret din kreativitet og forretningssans.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen kretser rundt en del aktiviteter. Det blir en intensiv dag og en roligere kveld. Du har en del spørsmål du ønsker svar på, men du er usikker på hvem du skal spørre og hva som er riktig tidspunkt å spørre på.

Løven 23/7-22/8

Idag funderer du mye. Du får mange koselig forslag på aktiviteter, men du er ikke så sugen ettersom det finnes noe som savnes i alle forslag. Kanskje er det på tide å være ærlig mot seg selv og innse hvor mye en person har kommet til å bety for deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Å være for på kan være dumt idag, men det er like dumt å være for passiv. Her gjelder det å finne en bra balanse. Kvelden byr på en del morsom, men harmløs sladder.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes ikke så mye du kan gjøre for å påvirke en viss situasjon akkurat nå, så det er bare å bite i det sure eplet og vente på en beskjed. I løpet av dagen kommer du til å høre en del rykter. Ta ingen hensyn til de innen du har alle fakta på bordet.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag passer du på å unne deg selv noe godt. Det kan være god mat, en ny ting eller bare en lang morgen under dyna. For deg er det viktigste at du får ta det med ro når du har fri.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir koselig men ganske så begivenhetsløs. Du vil gjøre masse, men når du vel skal sette igang så orker du ikke helt. Du er litt for trøtt til å aktivere deg utenfor hjemmet. På kvelden passer du å prate med en venn om fremtiden.

Steinbukken 22/12-19/1

Ingenting går som planlagt denne lørdagen, men det er også en del av sjarmen. Idag overgår du dine egne forventninger innen visse områder. På kvelden havner du i en situasjon der du tvinges til å være veldig sosial og du oppdager at du faktisk har det koselig. Et overraskende besøk avslutter lørdagen.

Vannmannen 20/1-18/2

Lørdagen byr på en hel del små prosjekter, men bare ting du synes er gøy. Du har sett frem til denne kvelden og forventningene dine løfter humøret ditt idag. Kvelden blir like koselig som du hadde håpet på, selv om den tar en litt uventet vending.

Fiskene 19/2-20/3

Du fisker etter skryt idag og du blir ikke skuffet. Vennen din forstår hva du er ute etter og han/hun leverer mer enn du hadde forventet deg. Selv om du ikke gjør så mye denne lørdagen, er du i godt humør og dagen blir veldig koselig.

Powered by Labrador CMS