Dagens Horoskop: Lørdag 23. Mai

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lördagen blir en morsom og aktiv dag der du holder på med en sportsrelatert hobby. Du kan kanskje ikke holde på like mye som du hadde håpet på, men du kan allikevel få nyte litt av din favorittsport. Kvelden handler om å være tydelig.

Tyren 20/4-20/5

Du har en del prosjekter du vil bli ferdig med denne lørdagen. Du er nesten i mål med det ene, men du har behov for litt hjelp for å gjøre det andre helt ferdig. Kvelden byr på herlig mat og drømmer om fremtiden.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er lite du kan gjøre for å få noe du har sagt til å bli usagt. Til tross for at du vet at man aldri helt kan viske ut noe man har sagt høyt, så håper du at vennen din tilgir deg akkurat denne gangen.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en veldig bra lørdag og en enda bedre kveld. Du omgås med venner og den personen du er interessert i, er i et strålende humør og i nesten litt flørtete, noe som vekker dine forhåpninger. Denne gangen er du klok nok til å ikke å rushe ting, men tar et steg om gangen i riktig retning.

Løven 23/7-22/8

Uansett hvem du omgås med i dag, så er du flørtete og full av humor. Sørg bare for at du ikke gir falske forhåpninger til en person du ikke har mer enn vennskapelige følelser for. I løpet av kvelden kan det hende du våger mer enn vanlig. Den responsen du får er mer enn du hadde håpet på.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en like rolig dag som i går. Du er fremdeles ganske sliten og har behov for å hvile. Det kan ha med en forkjølelse å gjøre, eller så er du rett og slett helt utslitt. I løpet av ettermiddagen får du gode nyheter.

Vekten 23/9-22/10

Du gjør din venns idé om til din egen. Sørg bare for at du forteller vennen din at du har benyttet deg av hans/hennes visjoner, så unngår dere unødvendige misforståelser. Vennen din kan fort gå inn i en forsvarsposisjon hvis han/hun føler seg lurt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er en person som aldri sier nei til en god latter og i dag får du sjansen til å bruke tid med en person som alltid får deg til å dra på smilebåndet. Det blir en herlig dag som handler om gamle minner.

Skytten 22/11-21/12

Denne lørdagen prøver du å ikke gjøre så mye. Du ignorer haugen med påbegynte prosjekter og bruker heller dagen på å omgås med familien og kanskje noen venner. Du er god på å ignorere din dårlige samvittighet som sier at du burde være litt mer fornuftig.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen er din dag. Du tar det med ro, kanskje trener du litt, men først og fremst unner du deg å tenke på alt utenom jobb. Det blir en herlig dag som dreier seg om venner og om å være litt gal og impulsiv. En flørt kan plutselig bli litt alvorlig.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å se ting for hva de er og ikke bli urolig hvis du må tenke nytt. Det er ikke alltid den første ideen som er den beste, og du er god på å la de vokse seg frem under tid. Kvelden handler om å konferere med familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du er en person som kan være være ganske så inaktiv mellom slagene, men det er du ikke i dag. Akkurat nå er horoskopet ditt fylt med energi fra solen, som gjør at du har behov for å være i aktivitet. Du kan til og med være at du overveier å henge med en eller flere venner du ikke har sett på lenge.

Powered by Labrador CMS