Dagens Horoskop: Lørdag 23. Februar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne dagen handler om en fritidsinteresse som du har. Du vil gjerne være med venner men du er bevisst på hvem du vil være sammen med og ikke. Når du har fri, foretrekker du å være med folk du kjenner godt.

Tyren 20/4-20/5

Du har en ganske tøff dag å se frem til idag. Det blir mye å gjøre og på sett og vis er det deilig å være opptatt med jobb for da trenger du ikke fundere så mye. Kvelden blir veldig koselig. Du slapper av sammen med noen du liker godt.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes krav i tegnet ditt akkurat nå og du er ikke helt sikker på om du setter pris på alle forventningene. Du pleier vanligvis ikke ha noe imot å leve opp til andres forventninger, men akkurat idag vil du bare være i fred og slippe alle gjøremål.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt lei deg idag. Du hadde sett frem til å omgås med en venn denne helgen, men du har ikke fått med deg at denne personen skal eller har reist bort. Iblant er du ikke så oppmerksom på detaljer som du kunne vært.

Løven 23/7-22/8

Denne lørdagen handler om å reise bort eller gjøre en utflukt. Det blir en tidvis krevende dag. I løpet av lørdagen har du tett kontakt med en nær venn. Det er ikke denne personen du aller helst vil ha kontakt med, men det duger som en substitutt. På kvelden hører du endelig fra den du aller helst vil snakke med.

Jomfruen 23/8-22/9

Du må gjerne vise at du er ivrig og utålmodig idag. Det er bare positivt at du blir engasjert. Du er med på et frivillig prosjekt der du virkelig får sjansen til å briljere med dine kunnskaper og evne til å organisere.

Vekten 23/9-22/10

Idag gjør du noe du vanligvis ikke pleier å være så ivrig på å gjøre. Det handler om å både hjelpe deg selv og en slektning på en og samme gang. I løpet av ettermiddagen er du fornøyd med din arbeidsinnsats og bestemmer deg for at det er på tide å skjemme bort deg selv litt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er ivrig etter å vise en venn hva du har drevet med den siste tiden. Det ser ut til at du holder på med et prosjekt av noe slag, og nå mottar du god respons for det du har gjort. Kvelden blir koselig. Du omgås med dine nærmeste.

Skytten 22/11-21/12

Idag foreslår du litt spontant for en venn at dere skal treffes. Dere er begge alene fordi deres nærmeste venner er bortreist. Det ligger mer bak dette spørsmålet enn du vil innrømme. Du blir såret når vennen din ikke har lyst til å treffes. Du hadde håpet på at dere skulle få en kveld sammen.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en krevende men veldig morsom dag idag. Mesteparten av dagen er du avskåret fra den vanlige kontakten med omverdenen. Kanskje er du på en reise eller mangler dekning på mobil og pc. På kvelden har du mulighet for å ta kontakt med alle som har savnet deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen idag handler om friheten til å være utendørs og gjøre ting du elsker. Det blir en harmonisk dag der du samler energi. På kvelden er du i uvanlig godt humør og du skjemmer bort partneren eller vennene dine med litt ekstra omtanke.

Fiskene 19/2-20/3

En venn vil at dere skal sees idag, men du innser at du ikke er interessert i å treffe han/hun, spesielt ikke alene. Selv om du liker denne personen, er du redd for at han/hun kommer til å misforstå situasjonen om dere treffes.

Powered by Labrador CMS