Dagens Horoskop lørdag 22. oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du føler deg litt gretten i dag, og det er fordi du må starte lørdagen tidligere enn planlagt. Væren er sjelden et morgenmenneske og du føler at tidlige morgener ødelegger helgefølelsen. Kvelden handler om å gjøre morsomme og litt annerledes ting.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen begynner komfortabelt, og du unner deg gjerne en lang og luksuriøs frokost. Tyren elsker å starte dagen rolig og du vil bruke alle triks i boka for å skape en hyggelig atmosfære rundt deg. Kvelden handler om familie, god mat og å planlegge fremover.

Tvillingene 21/5-20/6

Du utfordrer deg selv på forskjellige måter i dag. Det kan være en frykt du har eller noe du vil prøve, men som du ikke har hatt tid til å gjøre. Dette er en god start på en periode som i stor grad vil handle om å teste grenser og å utfordre seg selv.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å overbevise en person som er veldig opptatt om at dere må sees. Du har et fysisk behov for å møte denne personen, men du vil ikke skremme han/hun ved å være for intens. Kvelden handler om å avgi et løfte til seg selv.

Løven 23/7-22/8

Du ser muligheter der vennen din bare ser hindringer. Dette er ofte et problem for deg. Du er naturlig nok mer positiv til det meste enn vennen din, og denne personens litt dystre syn på livet trekker humøret ned. Dere to er veldig forskjellige som mennesker, noe som kan skape konflikter.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskelig for å se de mulighetene som ligger foran deg. Det er litt som å ikke se skogen for alle trærne. Det du bør gjøre er å fokusere på det du brenner for og deretter velge en aktivitet som gjør deg glad. Kvelden blir intens, men på en bra måte.

Vekten 23/9-22/10

Du prøver å formidle det du føler, men vennen din er litt forvirret over følelsene dine. Du er skuffet over at han ikke gjør mer for å nå inn til deg og se hvordan du egentlig deg. Du må brainstorme med en annen person.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er det full fart fra morgen til kveld. Det kan være at du jobber eller bare har et uvanlig rikt privatliv. Husk at helgen til dels handler om å lade opp batteriene for uken som kommer, så sørg for å hvile litt.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en god og harmonisk lørdag for deg. Du kan feie alle problemer under teppet, i hvert fall for øyeblikket og bare nyte å leve i nuet. Denne dagen handler om å leve, nyte frisk luft og tilbringe dagen med mennesker du er glad i.

Steinbukkken 22/12-19/1

I dag er du uvanlig glad uansett om du er ledig eller jobber. Du flommer over av sjarm og livsglede. Din fantastiske holdning til det meste gjør deg til en person som alle ønsker å tilbringe tid med. Kvelden handler om en sport eller en konkurranse av noe slag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tenker i forskjellige baner i dag. Det handler om å kombinere privatlivet med et stadig mer krevende prosjekt på jobben. Hvis du ikke har en familie eller har en familie med større barn, er det lettere å legge puslespillet enn om du har små barn å ta hensyn til.

Fiskene 19/2-20/3

I dag vil du virkelig ikke, og samtidig har du vanskeligheter med å avlyse noe du har lovet å delta på. Det er litt av dilemmaet ditt. Du synes det er vanskelig å si nei når venner eller familie vil at du skal være med. Du gjør lurt i å tenke litt mer egoistisk.

Powered by Labrador CMS