Dagens Horoskop: Lørdag 22. Juni

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å ta det med ro og å omgås familien. Det blir en ganske så lat dag hvor du ikke helt orker å gjøre noe. I løpet av dagen får du mulighet for å leke deg litt med en yngre slektning. Du synes det er gøy å ta frem dine barnslige sider.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av dagen passer du på å sladre litt med en slektning og kose litt med familien. Det blir en rolig dag fylt med sommerlige aktiviteter. Kvelden blir delvis intensiv. En uventet gjest forstyrrer en ellers rolig sommerdag.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av lørdagen oppsøker du en venn, bekjent eller slektning som har lykkes med å tråkke deg på foten. Du pleier ikke være så følsom, men Månen øker din sensitivitet og får deg til å overreagere litt. Kvelden blir morsom og leken.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt utslitt denne lørdagen, til tross for at du har ting å gjøre. Du har en gnagende følelse av at tiden holder på å renne fra deg og det er på tide å gjøre noe konkret med situasjonen før det blir for sent. Du vet ikke helt hvor du skal begynne.

Løven 23/7-22/8

Det hadde vært enklere om ikke følelsene dine var innblandet akkurat nå. Du kan ikke noe for at du hele tiden tenker på en viss person og at du vil omgås med denne personen så mye som mulig. Spørsmålet er bare om du våger å ta initiativet til at dere skal treffes.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes ulike måter å nå samme mål på, og idag velger du en humpete vei, men du kommer allikevel frem dit du skal. I løpet av dagen diskuterer du et følsomt tema med en venn. Du vet at han/hun har lett for å bli opprørt når du stiller dette spørsmålet, men akkurat nå har du ikke noe valg.

Vekten 23/9-22/10

Du er i shoppinghumør idag. Om du har mulighet så tilbringer du gjerne dagen sammen med venner og bruker penger på unødvendige ting. Kvelden handler om å ta en pause fra en slektning som går deg på nervene.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes en person som gjerne vil treffe deg, men som er litt for blyg til å foreslå en date. Som singel kan du kanskje være litt interessert i å møte denne personen privat. Er du i et forhold kan det faktum at du har en beundrer forårsake en del problemer for deg.

Skytten 22/11-21/12

Dagen idag handler om deg, dine følelser og om fremtiden. Det kan på mange måter bli en avgjørende dag som kommer til å styre resten av sommeren. I løpet av dagen får du også øynene opp for en person du tidligere bare har betraktet som venn.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tar det med ro idag. Du trenger en mental pause fra livet ditt og den tar du idag. Har du mulighet så stenger du av telefonen og blåser i å ha kontakt med omverdenen. På kvelden får du en veldig uventet nyhet.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en interessant og omvekslende lørdag hvor du er utendørs en hel del. Om du har en utendørshobby, bruker du deler av dagen på den. Idag får du gledelige nyheter som du har gått og ventet lenge på. Kvelden byr på en hel del variasjon.

Fiskene 19/2-20/3

Du prøver å fortrenge alle tanker og bare være i nuet, men det er ikke så enkelt. Så fort du lar tankene vandre, kommer du tilbake til de samme problemene om og om igjen. Kanskje er det på tide at du gjør noe konkret med situasjonen?

Powered by Labrador CMS