Dagens Horoskop: Lørdag 22. Februar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du blir positivt overrasket denne lørdagen. Du trodde du skulle bli en ganske så trist dag, men en venn har andre planer for deg. Kvelden handler om vennskap, å våge å vise følelser, men også om vekten av å holde fast ved det som betyr noe for deg.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir selskapelig og familiær. Du omgås med dine nære og kjære. Har du mulighet, så er du gjerne utendørs noen timer i dag. En skogstur eller en brunsj høyner livskvaliteten og får deg til å slappe av.

Tvillingene 21/5-20/6

Du kan være lett å irritere i dag. Det finnes noe veldig stressende over tegnet ditt og det beste du kan gjøre, er å ikke utsette deg selv for situasjoner hvor du vet at du blir provosert eller omgås med mennesker som går deg på nervene. Vær snill mot deg selv i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Denne lørdagen prøver du å komme i gang litt tidligere enn du pleier, men det går tregt. Du har helt enkelt ikke ork til å stå opp så tidlig. Lytt til kroppen din, har du behov for det, så må du sove. Kvelden handler om hete følelser og en gammel forelskelse som blusser opp igjen.

Løven 23/7-22/8

Du er en person som ofte går din egen vei og som kan ha litt vanskelig for å lytte til andre. Slik er tilfellet også i dag. Når et familiemedlem gir deg et skikkelig verdifullt råd, ignorerer du denne personen helt. Det handler ikke om at du ikke stoler på denne personen, du vil ta egne beslutninger både på godt og vondt.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne lørdagen prøver du å ignorere en mistanke du har. Du pleier vanligvis ha like sterk intuisjon som visse andre tegn, men i dag forsterkes denne siden ved deg på grunn av vann og månen, noe som gjør at du bør lytte til din egen magefølelse.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en stressende og krevende lørdag, samtidig som det blir en morsom og givende kveld. I dag gjelder det å være uthvilt og å ha hodet på plass. Det finnes en risiko for at du går glipp av noe veldig viktig, dersom du ikke er påpasselig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en venn du bryr deg veldig mye om akkurat nå, men som den siste tiden har dratt seg litt unna. Du vet ikke hvordan du skal nærme deg denne personen igjen uten å forstyrre. Iblant må man bare være litt påtrengende, vennen kommer nok til å forstå at dine intuisjoner er gode.

Skytten 22/11-21/12

Denne lørdagen prøver du nok en gang å løfte et følsomt tema for vennen din. Dere har hatt en diskusjon den siste tiden og det har vært bra en stund, men nå er dere tilbake i det faste sporet igjen. Kanskje handler det om noe annet enn hva du tror at problemet er? Prøv å tenke litt objektivt.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en koselig lørdag som handler om varme, nærhet og vennskap. Du treffer en gammel venn og du kjenner at dere har mye å ta igjen for. Kvelden handler om andre venner og kanskje en forelskelse. Akkurat nå befinner det seg mye kjærlighet i tegnet ditt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er positiv i dag og din entusiasme er smittsom. I løpet av dagen treffer du venner og nyter å ha fri. Det blir en herlig dag som byr på frisk luft og masse god mat. Kvelden kan innebære litt planlegging innfor sommeren.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å ta tak i problemene dine og du lengter etter en person som har en tendens til å gjøre deg gal, men som også få deg til å føle noe. Dere to omgås ikke så mye lenger, men kanskje er det på tide å ta opp kontakten igjen?

Powered by Labrador CMS