Dagens Horoskop: Lørdag 22. August

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er ganske ferdig denne lørdagen. Det har vært en følelsesmessig berg og dalbane de siste ukene og selv om du i det store og det hele har det bra, så finnes det visse ting som uroer deg. Du kan bli litt pessimistisk, spesielt når det gjelder områder i livet ditt som du ikke kan påvirke.

Tyren 20/4-20/5

Du trenger virkelig denne lørdagen. Det har vært en stressende og dramatisk uke og nå kan du endelig koble av. Dagen bruker du på koselige ting som å fikse hjemme og lage mat. Kvelden blir sosial og veldig morsom.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vil virkelig vise vennen din at du kan bedre enn det du har prestert hittil, men dessverre støter du på problemer som kan være ganske så tøffe å takle. Akkurat nå er det beste tipset å ha tålmodighet og ikke stresse frem resultater.

Krepsen 21/6-22/7

Du går mot nye tider med mer hverdag og mindre frihet. Det blir tøft å omstille seg, og risikoen er stor for at du slurver både med mat og søvn til å begynne med. Husk at om du vil bygge videre på din karriere, bør du markere ditt revir allerede nå.

Løven 23/7-22/8

Du har et ansvar som du har tatt på deg i dag, og det er bare å fullføre det, selv om du ikke er i humør eller helt orker. Neste gang tenker du deg kanskje litt for innen du lover ting du ikke vet om du klarer å holde. Kvelden blir festlig.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er helt utkjørt og vil bare finne på noe gøy for å få tiden til å gå. Det er ikke så vanlig at jomfruer er såpass rastløse, men nå når Månen er sterk i tegnet ditt, blir du mer følsom og lett påvirkelig enn ellers.

Vekten 23/9-22/10

Du har en rekke aktiviteter å velge mellom i dag og det kan som vanlig forårsake visse problemer hos en ubesluttsom Vekt. Selv om du har blitt bedre på å ta beslutninger, kan du allikevel ha vanskeligheter med å ta de enkle små hverdagsvalgene.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen i dag er en bra dag å være kreativ på. Test dine grenser og ha høyt spillerom. Vær ikke urolig for å stikke deg ut eller gjøre feil, du kommer til å oppdage at du har så mye å gi om du ikke begrenser deg selv.

Skytten 22/11-21/12

Du støtter på problemer i form av en veldig sta slektning som alltid skal gjøre alt annet enn han/hun burde. Du har ofte prøvd å snakke fornuft med denne personen, men du har innsett verdien av å være tydelig.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en morsom og utfordrende dag der du får sjansen til å vise deg fra din mest sjarmerende side. Det blir en del utfordringer på kvelden, men ingenting som du ikke kan håndtere. Kvelden blir koselig, litt crazy og veldig sen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har forstått at en person er opprørt over deg i dag, men du velger å utsette diskusjonen ettersom det ikke føles bra å stresse den fram. På kvelden treffer du venner og har det veldig koselig.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å si nei, selv om du synes det er tøft. Iblant må man holde fast ved de beslutningene man har tatt, uansett hva det innebærer i lengden. Vis at du står for det du lover og at du er forberedt på å ta smellen om den kommer.

Powered by Labrador CMS