Dagens Horoskop: Lørdag 21. September

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne lørdagen prøver du å ta igjen for det tapte. Det blir en dag som handler om å fokusere på det viktige og ikke planlegge altfor mange aktiviteter. Ettermiddagen bruker du på noe du elsker å gjøre, men som du har for lite tid til akkurat nå.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir harmonisk og skjønn. Du unner deg lange gåturer, god mat og masse frisk luft. Denne lørdagen får du gode nyheter. Du har også en mulighet for å være ekstra kreativ i dag. Kvelden byr på en uvanlig, men interessant diskusjon.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes så mange morsomme mennesker du ikke har tid til å omgås med, derfor bestemmer du deg for å prøve å treffe alle på en gang. Kanskje planlegger du noe spontant, en fest eller middag av noe slag. Dine spontane innfall pleier som oftest å være dine beste ideer.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt forsiktig med å ønske deg for mye akkurat nå. Du har det bra og livet er på topp, men det finnes en veldig viktig puslebit i livet ditt som du savner. Det er ikke bare enkelt når livene til to personer dras mot ulike hold, men om dere er ment for hverandre, så er det bare å fortsette å jobbe med forholdet.

Løven 23/7-22/8

Du har en morsom og aktiv lørdag å se frem til. Det finnes mye energi i horoskopet ditt og en vilje til å utvikles og vokse. I løpet av dagen får du høre mange rare rykter om en venn, her gjelder det å ikke ta de altfor alvorlig.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å kunne si ifra når du har fått nok. Slutt å spille snill og forstående, visse personer forstår bare klare svar. I løpet av dagen får du og en venn et innfall som til å begynne med virker helt sprøtt, men jo mer du tenker på det, jo smarte virker ideen.

Vekten 23/9-22/10

Du har en familie som har vanskelig for å holde sammen akkurat nå og du føler at du sitter fastklemt mellom en rekke hete følelser. Kanskje er det bra om du sier hva du mener og forklarer hvor lei deg du blir av at det stadig er krangling rundt deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes en sjanse for å lykkes med det du har sett for deg å gjøre, men da må du selv være drivkraften. Akkurat nå er du veldig lat og kansellerer avtaler bare for å få være hjemme alene. Du har behov for å komme deg ut og treffe venner.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes en følelse av forventning i horoskopet ditt akkurat nå. Du klarer ikke helt beskrive det med ord, men du vet at noe er i ferd med å forandre seg. Den første ledetråden du får, er en sms fra en relativt ny venn om en invitasjon til noe.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å komme i kapp mentalt og med jobben din. Vanligvis tar du ikke jobben med deg hjem når du har fri, men akkurat nå synes du det er deilig å kunne jobbe videre og avslutte ting i stillhet og ro. Kvelden byr på en overraskelse når en kollega plutselig tar kontakt med deg.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag passer du på å gjøre ting du ikke har rukket å gjøre den siste tiden. Det blir en koselig og sosial dag hvor du både får gjort nyttige ting og hatt det gøy. Om kvelden er det familien som er i fokus.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å si nei til en venn ettersom du har så dårlig samvittighet for at dere treffes så sjeldent og det ofte er du som avlyser. I dag vil du gjerne være for deg selv og derfor er du kanskje ikke så hyggelig og sosial som du kunne vært mot din venn.

Powered by Labrador CMS