Dagens Horoskop: Lørdag 21. November

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen blir litt ensformig ettersom du må bruke dagen på ting du aller helst vil utsette. Til tross for at dagen kanskje ikke er den mest oppløftende, vil denne lørdagen bli lærerik og faktisk ganske interessant på mange områder. Kvelden handler om venner.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir intensiv, du vil vise at du kan tenke kreativt og at du er veldig effektiv. Til tross for at du jobber hardt, sørger du for å ta en pause og finne på noe annet mellom slagene. Kvelden blir rolig og harmonisk og inneholder masse god mat.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er sint og skuffet over en venn for at han/hun ikke vil si som det er til deg. Han/hun har hatt en tendens til å lyve ved flere anledninger, men du trodde at han/hun hadde vokst av seg den uvanen. Kvelden byr på familiekos.

Krepsen 21/6-22/7

Du er inne i en periode der du har mange ulike prosjekter på gang. Du synes det er gøy å hele tiden ha ting å gjøre, men risikoen er stor for at du ikke får hvilt deg ordentlig. Husk at det er helg, og at det da er viktig å hente seg inn.

Løven 23/7-22/8

Du gjennomgår en indre utvikling i dag. Det handler først og fremst om at du vil vise venner og deg selv at du er mer enn den overfladiske personen du har vært den siste tiden. Du har et behov for å vise en dypere og mer omtenksom side av deg selv.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir irritert på en person som bevisst leker dum. Han/hun har en tendens til å undervurdere sin egen intelligens. Du har prøvd å prate med vedkommende om dette flere ganger, men det har ikke gått så bra.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en rolig og skjønn lørdag der du egentlig ikke gjør så mye. Dagen handler om å ta vare på seg selv og hente seg inn igjen. En sms fra en venn kan gjøre deg litt smålig opprørt i dag. Du hadde ventet deg mer av denne personen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir morsom og variert. Det ser ut til at du har planlagt noen utendørsaktiviteter og forhåpentligvis lar det seg gjennomføre. En venn vil ha ditt råd når det kommer til forhold, men du er litt usikker på hvordan du skal stille deg til det spørsmålet.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganske rolig og du får sjansen til å hente deg inn igjen etter en dramatisk uke. Har du en partner, handler store deler av dagen om deres forhold. Det kan være at dere er nyforelsket, men det kan også dreie seg om en seriøs diskusjon som har med deres felles framtid å gjøre.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen blir veldig intensiv, det er mye du skal rekke og timene du har å gjøre det på, er relativt få. Som flaks er, hjelper alle i familien til, ettersom det er snakk om et felles prosjekt. Kvelden handler om en løgn, om sterke følelser og kanskje litt romantikk.

Vannmannen 20/1-18/2

Du holder deg borte fra en person som har såret deg ved flere anledninger tidligere. Du vet at du burde ta tak i problemet, men du orker helt enkelt ikke. I løpet av dagen gjennomfører du et ganske så omfattende prosjekt som blir mye bedre enn du hadde sett for deg.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes en del ting du har lyst til å gjøre i dag, men av en eller annen grunn så går ikke ting helt som du hadde håpet på. Problemet oppstår når flere personer er innblandet i disse aktivitetene. Det er hverken gjennomførbart eller aktuelt å treffes så mange akkurat nå.

Powered by Labrador CMS