Dagens Horoskop: Lørdag 21. Mars

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen blir tøff for den rastløse Væren. Uansett om du jobber eller ikke, så føler du deg innestengt og begrenset, noe som gjør at du kan ta dumme og impulsive beslutninger. For å komme til rett med denne oppførselen, må du få utløp for energi, ved å for eksempel trene.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir en veldig rolig dag hvor du prøver å komme i kapp med ulike prosjekter som du har startet på. Akkurat nå ser det ut til at du har litt vel mye å gjøre. Har du mulighet, bør du bruke visse deler av dagen utendørs.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å finne på ting å gjøre, gjerne utendørs. Du pleier å være veldig sporty, så en lang gåtur i skogen eller en joggetur gjør deg godt. I dag finnes det en eller flere aktiviteter du hadde sett frem til som blir avlyst, så det gjelder å finne på noe annet å gjøre istedet.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler en uro og en usikkerhet på alt akkurat nå. Du har behov for en person som forteller deg at alt kommer til å gå bra, men spørsmålet er hvor du finner en slik person. Du har en tendens til å stresse deg opp unødvendig mye. Ettermiddagen handler om vennskap og om det viktige med å ta seg tid til å treffes.

Løven 23/7-22/8

Du blir irritert på alle forbud og det finnes en risiko for at du gjør akkurat det motsatte av hva du blir oppfordret til å gjøre. Løver liker ikke regler og da spesielt ikke regler som begrenser. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å treffe eller prate med en person som alltid har en beroligende effekt på deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du må være litt forsiktig med hva du sier i dag. Du har sterke meninger og det er ikke alltid du uttrykker deg på riktig måte. Husk at mange temaer er ekstra tabubelagte akkurat nå og du bør tenke nøye igjennom hva du sier, for det kan oppskake familie og venner.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en bra lørdag tross alt. Mye i dag handler om utendørsaktiviteter og om familien. Nå blir de nærmeste mye viktigere for deg og du viser gang på gang hva dine nære og kjære betyr for deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har vanskelig for å avklimatisere deg fra alt som skjer akkurat nå. Egentlig har du behov for litt tid til å tenke over hva alt dette innebærer for deg personlig. Gi deg selv den tiden du behøver til å tenke over livet og hverdagen.

Skytten 22/11-21/12

Du kan være hvor sint du bare vil på en eldre slektning, han/hun kommer ikke til å følge dine råd. Det er bare å akseptere at denne personen er enda mer sta enn hva du er. Det eneste du kan gjøre for å hjelpe denne personen, er å holde et våkent øye på hva denne personen driver med.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen blir bra på en ganske slitsom måte. Steinbukker er bra på å håndtere å være alene og du tar isoleringer mye bedre enn andre stjernetegn. Dagen bruker du på aktiviteter som har med jobb, utdannelse og en hobby å gjøre. En flørt begynner å bli litt alvorligere enn du hadde sett for deg til å begynne med.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å kombinere alle prosjekter du har satt igang hjemme. Du er en verdensmester i å begynne på flere ting på en gang. Nå når du ikke kan planlegge andre aktiviteter, blir hjemmeprosjekt ekstra viktig for deg. Sørg bare for å ha en balanse i alt du gjør.

Fiskene 19/2-20/3

Du uroer deg unødvendig for ting som kanskje ikke en gang kommer til å skje. Fisken har en tendens til å bli oppjaget når de daglige rutinene endres drastisk. For å finne en trygghet, bør du samle din nærmeste familie rundt deg. Nærheten til dine kjære kommer til å gi deg ro.

Powered by Labrador CMS