Dagens Horoskop: Lørdag 21. Desember

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en skjønn og rolig lørdag hvor du lykkes med å koble helt av. Denne dagen fokuserer du på små ting som forgyller dagen din. Ettermiddagen blir litt stressende, ettersom du vil rekke både egne prosjekter og må hjelpe en venn som er i trøbbel.

Tyren 20/4-20/5

Du vet at du kan være ganske så krevende i blant, men akkurat i dag viser du deg fra din mest sjarmerende side, noe som gjør at familien din tilgir deg for dine mindre sympatiske trekk. Kvelden byr på julekos med venner eller familie.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen blir effektiv og går over all forventning. Du rekker å gjøre det meste på din to do-liste, noe som gir deg frihet til å gjøre som du vil etterpå. Et uventet møte vekker sterke følelser og ripper opp i minner fra fortiden.

Krepsen 21/6-22/7

Du vet at du går for langt i blant, men i dag vil du provosere for å vekke følelser hos en slektning som du synes oppfører seg ufint. Din idé er at om han/hun får kjenne litt på følelsene sine, vil denne personen skjønne at den har gjort noe galt.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om en viss person. Selv om du ikke ser denne personen, kjenner du et sug etter å ville se han/henne. Om kvelden hører du av deg til denne personen og som vanlig vekker han/hun følelser i deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en bra, men litt stressende lørdag. Du har mye du skal rekke, så du har ikke tid til å ligge på latsiden. I løpet av dagen prøver du å få en bekjent til å gjøre noe som han/hun synes er vanskelig. Du vil utfordre denne personen til å våge og ha mer tro på seg selv.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du sjalu på en venn eller slektning som har begitt seg ut på en lang og spennende reise. Du drømmer også om å reise bort, og du hadde gjerne tatt en hoppe-på-tur et sted om du hadde tid og penger. For deg er miljøbytte viktigere enn destinasjonen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er veldig interessert i å høre en forklaring på din venns dårlige oppførsel den siste tiden. Han/hun har vært ganske så irrasjonell og det har gått ut over familien til denne personen og delvis også deg. Nå vil vennen din be om unnskyldning og fortelle deg hva som er galt.

Skytten 22/11-21/12

Du tar et steg i riktig retning i dag. Det handler om at du legger fra deg sjalusi, eiebehovet ditt og slutter å uroe deg over fremtiden. Det blir en avslappende lørdag hvor du tar litt ekstra hånd om deg selv og familien din.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen blir stressende på mange måter. Du har mye du skal rekke og tiden er begrenset. Det som er ekstra bra, er at du har masse energi fra Solen akkurat nå, som hjelper på ditt høye tempo uten å bli stresset. Kvelden handler om en uskyldig, men koselig flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du setter spørsmålstegn ved en del ting som har med jobben din å gjøre akkurat nå. Det er bra at det er helg og at du kan slappe av og fokusere på andre ting. I løpet av dagen får du en beskjed fra en venn eller slektning som er veldig positiv. Det venter også morsom og underholdende sladder på deg i dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du har så mye å fundere over at du ikke ikke legger merke til at du slurver med et prosjekt, noe som fører til at du må gjøre det på nytt igjen. Hele dagen er litt i samme stil , du grubler mye over situasjonen du befinner deg i og følelsene dine og gjør ting halvhjertet.

Powered by Labrador CMS