Dagens Horoskop: Lørdag 20. mars

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen går altfor fort. Du dedikerer denne dagen til en aktivitet du elsker. Dette er noe som du periodevis har måttet ta en pause fra, men nå har du funnet en form som fungerer slik som situasjonen er nå. Kvelden handler om venner.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en intensiv, men hyggelig lørdag der du både får tid til trening, jobb og en sosial aktivitet. Det blir en ganske sen, men veldig morsom kveld der du får teste nye smaker og oppleve en ny type underholdning.

Tvillingene 21/5-20/6

Du holder hardt på din verdighet når det stilles spørsmål ved din integritet. Du vet at du har handlet rett, både fra et etisk perspektiv og i henhold til dine mål. Du opplever at du blir angrepet uten gyldig grunn. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om en oppgave. Det er noe du ønsker deg, men akkurat nå har du ikke råd. Kanskje du burde spare istedenfor å handle på impuls. Det kan både bli salg og litt ekstra inntekt mot slutten av denne måneden.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskeligheter med å spille kul når det kommer til en viss person. Du vil så gjerne fremstå som at du ikke bryr deg, men sannheten er tvert om. Denne personen trenger bare å spørre, så er du der på et blunk. Du har vanskeligheter med å innrømme hvor mye denne personen fengsler deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om utendørsaktiviteter og å møte mennesker som du har savnet. Det blir en herlig dag, og en enda bedre kveld. Du får vite en hemmelighet som du har hatt en mistanke om, men som du ikke har fått bekreftet.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant og lærerik lørdag der du får utvikle dine talenter på flere områder. I dag prøver du å vise hvordan du kan forene det praktiske med det estetiske. Kvelden kan by på romantikk.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag sørger du for å være utendørs så mye som været og helsen tillater. Det finnes en risiko for at du er i ferd med å bli syk. Du har kjent deg sliten de siste dagene, men du har ingen andre symptomer. Ikke glem å lytte til kroppen.

Skytten 22/11-21/12

Du kan være veldig stolt, og det er du i dag. Du vil ikke gå tilbake, men innser samtidig at du har valgt feil retning, og det beste du kan gjøre er å innrømme at du har gjort en feil. Det er her stoltheten kommer inn i bildet. Du begår heller en enda større feil, enn å innrømme at du gjorde feil i utgangspunktet.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen går i ett. Du skal ha tid til både venner og en hobby. Midt i mellom alt presser du også inn litt jobb. Du er opptatt av å være produktiv, spesielt i disse tider. Kvelden byr på fantastiske nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir irritert på en person som ikke forstår at han/hun tar feil. Denne personen handler utelukkende basert på egen interesse, og setter alltid seg selv først – noe du avskyr. Kvelden blir fantastisk, men veldig sen.

Fiskene 19/2-20/3

Du får blir med på et uventet eventyr. Det er en ung slektning eller venn som drar deg med på noe helt sprøtt. Dette skaper en uforglemmelig, men veldig intensiv lørdag for din del. Kvelden blir roligere enn dagen.

Powered by Labrador CMS