Dagens Horoskop: Lørdag 20. Juni

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å si både ja og nei på en og samme tid. Du er veldig utydelig med hva du vil, men det kan være fordi du faktisk ikke vet hva du føler. Akkurat nå er du forvirret og du må få ordentlig tid til å tenke igjennom følelsene dine.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en avslappende dag der du ikke gjør så mye mer enn å lage litt mat, kanskje bader du eller går en tur. Har du familie kan dagen handle om barna, ellers satser du på å ta vare på deg selv i dag. Kvelden byr på en koselig overraskelse og en del utendørsaktiviteter.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes mange undertrykte følelser i horoskopet ditt akkurat nå og det kan være disse følelsene bobler opp til overflaten i dag. Vær forberedt på en del drama.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir rolig og harmonisk. Det er trolig fordi du tilbringer dagen utendørs, og gjerne ved en strand. Krepser elsker vann og har godt av en hel dag i nærheten av vannet. Kvelden blir interessant og byr på en uventet avslutning.

Løven 23/7-22/8

Det finnes en del drama i horoskopet ditt i dag og mye handler om det faktum at du iblant lover ting uten å helt mene det, det resulterer i at mennesker forventer mer enn du kan gi de. Høres det komplisert ut? Det er akkurat hva livet ditt er akkurat nå.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir morsom og annerledes. Du har en masse aktiviteter du vil rekke med, men det gjelder å virkelig planlegge ellers kan det være at du går glipp av noe du veldig gjerne vil være med på.

Vekten 23/9-22/10

Du blir overrasket over en venn i dag. Det handler om at han/hun har misforstått deg helt og at denne personen har gått ut ifra at du mener noe du aldri en gang har sagt. Dere er nødt til å kommunisere bedre med hverandre. Våg å være ærlig mot hverandre, venner skal kunne tåle både ris og ros.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne lørdagen prøver du å leve i nuet og ikke gruble over hverken det som har vært eller fremtiden. Det blir en herlig dag der du unner deg å nyte ting som du vanligvis unngår. Det kan være mat eller en fornøyelse av noe slag. I dag er din dag.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes en risiko for at det oppstår en konflikt mellom deg og et familiemedlem i dag. Dere har vanskelig for å bli enige og det er fordi dere ser så forskjellig på ting. Ditt perspektiv er betydelig mer avslappet.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en herlig og kanskje litt fortryllende lørdag å se frem til. Hele dagen handler om vennskap, sommer og kanskje en liten sommerflørt. Dagen bruker du på ting som får deg til å føle deg vel. Kvelden byr på koselig selskap og enda mer god mat.

Vannmannen 20/1-18/2

Du nyter virkelig denne lørdagen. Etter en stressende innledning på uka, kan du endelig puste ut og roe ned. Dagen byr på utendørsaktiviteter og den byr også på en hel del latter. I løpet av kvelden tester du ut dine kulinariske kunnskaper.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes en herlig følelse i horoskopet ditt i dag. Du nyter spesielt mye om du har fri og kan tilbringe dagen sammen med venner. Kvelden byr på en utflukt av noe slag. En person som ikke er din partner, flørter mye med deg akkurat nå. Du blir smigret, men vær litt på vakt!

Powered by Labrador CMS