Dagens Horoskop: Lørdag 20. februar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag sørger du for å sove ut ordentlig, dersom du har muligheten til det. Akkurat nå dagdrømmer du om å våkne uten vekkerklokke. Dagen handler også om kompliserte relasjoner og et vennskap på prøve.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en intensiv, men herlig lørdag som starter tidlig og slutter sent. Det mangler ikke på ting du vil gjøre, og tiden er knapp, men på merkverdig vis får du gjort alt. Kvelden blir sosial og overraskende hyggelig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har mye du skal rekke i dag, så det gjelder å holde tempo fra start. Et tips er å stille klokken slik at du kommer deg opp i tide, selv om det byr deg litt imot. Kvelden byr på forandring.

Krepsen 21/6-22/7

Du har mye å tenke på. I går fikk du høre et rykte du gjorde deg mer opprørt enn du vil innrømme, og nå trenger du tid til å bearbeide dette. I løpet av ettermiddagen bruker du tid på noe du anser som en hobby.

Løven 23/7-22/8

Du er ganske flørtete nå, og det kan skape problemer dersom du er i et forhold. Solen hjelper også Løven med påfyll av energi, og dette gjør deg sjarmerende og flørtete. Selv synes du at partneren din er overdrevent sjalu.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vet hva du vil, men ikke hvordan du skal ta tak i det. Mye handler om at flere ledd må involveres for at planene dine skal gjennomføres, og akkurat nå mangler du kontakter til dette. Dagen handler om å undersøke og planlegge.

Vekten 23/9-22/10

Det skal intensiv og morsom dag, der du får høre mye interessant. Hvordan du håndterer denne informasjonen handler først og fremst om din relasjon til de innblandede. Dersom dette er personer du liker holder du dette for deg selv, men er det noen du ikke liker kan det hende at informasjonen spres videre.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er bare din stahet og vilje til å gjøre ting på din måte som driver deg i dag. Vanligvis ville du gitt opp på dette punktet, men du har bestemt deg for å følge et bestemt spor, og du gir deg ikke før du når ditt mål.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt snurt i dag, og det handler om at du ikke får den oppmerksomheten du ønsker fra en partner eller venn. Han/hun kjenner deg, og vet at du er ute etter bekreftelse, og akkurat nå er ikke denne personen i humør til følelsesmessig utpressing.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om vennskap eller familie, og en form for oppmerksomhet. Kanskje du har bursdag, eller nylig har fylt år, ettersom dagen handler om deg, og mennesker som vil feire deg. Kvelden blir overraskende romantisk og du bare våger å vise følelser.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag skal du rekke en hel del, men du orker ikke stress, og det er bra. Så lenge du planlegger dagen godt, så blir dette er fin og morsom dag. Det kan også hende at du får en slags gave i dag.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir annerledes, men bra. Du har mye å gjøre, og du velger å overse en person som ber om oppmerksomhet. Akkurat nå vil du først og fremst fokusere på deg selv.

Powered by Labrador CMS