Dagens Horoskop: Lørdag 20. April

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du koser deg med familien og venner idag. Mye handler om en fritidsinteresse som du har, men også om god mat og varme. Det blir en fantastisk dag der du virkelig får mulighet for å ta det med ro.

Tyren 20/4-20/5

Innledningsvis føles dagen litt stressende, men det ender opp med å bli en koselig ettermiddag og kveld. Du har litt vanskelig for å sove på nettene så det kan hende du er trøtt i kveld, men du gjør ditt beste for å skjule det og viser en positiv side av deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er veldig forsiktig når du prøver å gi råd til en ekstra følsom venn akkurat nå. Poenget med det hele er at han/hun tar til seg og lytter på deg, men det kommer ikke til å fungere om han/hun stiller spørsmålstegn. For øvrig blir det en koselig og harmonisk dag.

Krepsen 21/6-22/7

Du er både lykkelig og litt stresset på en og samme tid akkurat nå. Det er så mye som skjer med deg at du ikke helt vet hvor du skal begynne. Iblant kan det være bra å nyte nuet og ikke gruble så mye over fremtiden.

Løven 23/7-22/8

Du har bestemt deg for å ikke gi opp. Bare for at visse ting ikke har blitt som du hadde tenkt deg, betyr det ikke at du tenker å kaste inn håndkleet for det. Du kommer til å slåss for det du vil ha, du bruker sjarmen, omtenksomheten og humoren din. Ingen kan motstå en Løve på jakt i lengden.

Jomfruen 23/8-22/9

Du krangler en hel del med et familiemedlem denne påskeaftenen. Det er egentlig ingenting alvorlig, du bare er litt småirritert. Dere har en tendens til å gå hverandre på nervene. For øvrig blir det en fantastisk påskeaften.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å ha viljestyrke til å si nei når du ikke orker mer. En slektning kan være veldig krevende og det føles bra om du setter ned foten og markerer din misnøye mot han/henne. I løpet av påsken har du også fått fantastiske nyheter og en herlig overraskelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er klar for både mat og koselig selskap denne påskeaften. Du er egentlig ikke så opptatt av tradisjoner, men akkurat nå føler du at du vil være litt som alle andre og nyte god mat, for mye godteri og påskekos.

Skytten 22/11-21/12

Du gjør rett i å ikke gruble så mye over det du ikke kan påvirke. Det som skjer på et annet sted, får du ta en annen gang. dette er din dag, spis god mat og unn deg all luksus. Det blir en fantastisk påskeaften fylt med overraskelser.

Steinbukken 22/12-19/1

Følelser er noe som er vanskelig å styre, spesielt for jordtegn som ikke liker det som er ulogisk, noe som følelser har en tendens til å være. Denne påskeaften ser du bort fra alle bekymringer og nyter tradisjoner og masse godteri. På kvelden får du et kompliment.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir fantastisk på en ganske harmonisk måte. Du nyter her og nå og funderer ikke så mye over fremtiden. For deg er det viktig å kunne koble av og ikke tenke på jobb og alt som har med bekymringer å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Påskeaften blir familiær og koselig. Du bruker dagen på å omgås familien. En nær venn og du ser ut til å være uenige. det har skjedd noe mellom dere som tenner på grensene for hva vennskapet kan klare. En annen person har krøpet innunder skinnet på deg, du kan ikke tenke på annet enn han/henne.

Powered by Labrador CMS