Dagens Horoskop: Lørdag 19. September

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne lørdagen tar du det med ro. Du bruker dagen på noe du elsker å gjøre, være seg en hobby eller et hjemmeprosjekt. Dagen går fort og på kvelden unner du deg noe sammen med familien eller vennene dine.

Tyren 20/4-20/5

Du er trøtt, men i et veldig godt humør denne lørdagen. Det har vært en turbulent periode, men nå begynner ting å falle på plass og du kan slappe av nå når du har fri. Kvelden handler om en personlig utfordring av noe slag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vil vite hva en venn mener om en beslutning du er i ferd med å ta, men vennen din vil ikke si sin mening. Han/hun er kanskje redd for å såre deg fordi dere er så ulike. Iblant må man akseptere at mennesker ikke har lik smak.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en koselig lørdag å se frem til, selv om den ikke blir like livlig som du kunne ønske. Trøttheten fra fredagen finnes fremdeles igjen i kroppen din og det gjør at du ikke helt orker å finne på så mye. Husk at det er viktig å hvile seg litt også.

Løven 23/7-22/8

Det blir en bra lørdag, spesielt for sent fødte Løver. Du har mye på gang i livet ditt akkurat nå og du sørger for å holde tempoet opp hele dagen. Om kvelden får du kontakt med en person som du ikke har hørt fra på lenge og det påminner deg om hvor mye du har savnet han/henne.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en annerledes og kreativ lørdag der du får bruk for dine kunstnerlige sider. Det kan være et prosjekt du har tatt på deg eller så fikser du eller gjør om litt hjemme. Kvelden blir morsom og litt annerledes.

Vekten 23/9-22/10

Du har vanskelig for å fokusere på ting når de blir for detaljerte. Så lenge det handler om å ha et overblikk er du helt med, men når vennen din henger seg opp i små bagateller, så mister du helt interessen. Kvelden blir morsom, men altfor sen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vil treffe venner, men akkurat nå har du for mye på agendaen til at det er plass for spontane vennebesøk. Du må planlegge fritiden din nøye og i dag titter du over de eventuelle ledige lukene du har de nærmeste månedene.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt irritert på et familiemedlem som hele tiden vil vite hva du gjør og hvor du er. Du vet at han/hun bare er redd for deg, men iblant føler du deg både innelåst og overvåket. Kanskje burde du ta opp dette problemet og forklare at du er stor nok til å ta vare på deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en bra og sosial lørdag der du omgås med personer du ikke har sett på lenge. Dagen byr på en overraskelse som har med sterke følelser og en tiltrekning å gjøre. I løpet av kvelden planlegger du en større fest av noe slag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir tvunget til å jobbe denne lørdagen, eller du må bli ferdig med ting hjemme. Det blir en intensiv dag der det gjelder å holde humøret oppe. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen byr på variasjon og en hel del aktiviteter. Du har mye du vil rekke denne lørdagen, så det gjelder å ha planlagt skjemaet nøye. En nær venn synes du er litt vel opptatt med alt utenom han/henne for tiden.

Powered by Labrador CMS