Dagens Horoskop: Lørdag 19. Oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes ikke mye som kan gå feil denne lørdagen. Du nyter virkelig livet. Dette er første gang på lenge hvor du ikke trenger å ta med jobben hjem, eller hvor du er for trøtt til å være sosial. Hele lørdagen står i vennskapets tegn.

Tyren 20/4-20/5

Dagen i dag handler om familie og hva som er viktig for dere. Det blir en morsom dag fylt med latter, men også en del hete diskusjoner. Det ser ut til å være umulig å ha en hel dag uten krangling når alle i familien omgås. Kvelden handler om god mat og koselig selskap.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en del å gjøre denne lørdagen, men når du er klar for alle gjøremålene dine, kan du bruke dagen som du vil. Det blir en bra dag hvor fokuset ligger på å ha det gøy og å utforske nye områder i dine hjemtrakter.

Krepsen 21/6-22/7

I dag krangler du konstant med et familiemedlem. Det handler om at du er misfornøyd med flere ting i livet ditt og at du ikke vet hvordan du skal kunne gjøre de bedre. Som flaks er, har du en forståelsesfull familie som støtter deg selv når humøret ditt ikke er på topp.

Løven 23/7-22/8

I dag følger du med på en venn for å se om ryktene om denne personen er sanne. Du vet at én fjær ofte kan bli til ti høns, men selv én liten fjær, kan i dette tilfellet være interessant. Du vil vite hvor mye sannhet det ligger i det du har hørt, og du vil vite hva det er som er sant.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å nekte en venn å gjøre en tjeneste for deg. Denne personen er så påtrengende og du har flere ganger fundert å gjøre slutt på vennskapet, du bare vet ikke helt hvordan du skal gjøre det.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes liv og entusiasme i horoskopet ditt akkurat nå. Du virkelig syder over av glede og mye av den energien kommer fra solens plassering. Det blir en herlig og variert lørdag hvor du har gode sjanser for å gjøre et skikkelig kupp.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er bestemt av deg i dag. Ingenting vennen din foreslår eller sier, kan få deg til å endre mening. Det er jordens stahet som har kommet inn i tegnet ditt og som får deg til å stå på uansett hva. For øvrig blir det en morsom og aktiv lørdag som handler om en hobby eller sport.

Skytten 22/11-21/12

Denne lørdagen omgås du en person uten at du forteller det til noen. Du overbeviser deg selv om at det hele er veldig uskyldig, men innerst inne vet du at du er tiltrukket av denne personen, selv om du ikke tillater deg at det skjer noe mellom dere.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du nervøs og litt opprørt. Det er så mange følelser som svulmer inni deg og du hadde virkelig trengt å gjøre noe som får deg til å tenke på noe annet enn neste uke. Det er noe stort som skjer i livet ditt de kommende dagene og det er derfor du er så stresset, selv om det også gjør deg glad.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er en person som tar imot enhver utfordring akkurat nå. Sjefen din er både sjokkert og overrasket over din drivkraft og viljestyrke. I løpet av dagen får du høre gode nyheter som har med fremtiden å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en anspent stemning mellom deg og din partner i dag. Du mistenker at han/hun ikke er helt ærlig mot deg, men du vil ikke stille denne personen til veggs fordi du tror at alt kommer til å bli så mye verre da.

Powered by Labrador CMS