Dagens Horoskop: Lørdag 18. Mai

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne lørdagen byr på gode nyheter. Du har bestemt deg for å ta en litt annerledes vei til høsten og nå føler du i hele kroppen at du har valgt rett. I løpet av dagen tar du kontakt med en kollega for å diskutere noe dere har til felles.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir koselig, men veldig intensiv for din del. Du omgås mye med familie eller partner idag. Du koser deg uten å gjøre så mye, det handler mer om å leve i nuet enn å nyte stunden. Kvelden blir morsom og sosial med masse god mat og latter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du regner med at du skal få rett når det kommer til en diskusjon, så derfor blir du litt skuffet når vennen din holder med partneren din isteden for deg. Du hadde ikke forventet deg dette, han/hun pleier alltid til å synes som du gjør.

Krepsen 21/6-22/7

Du interesserer deg for en utflykt av noe slag. Du håper på at dagen idag skal rette opp feil og rydde opp i misforståelser. Om du bare er ditt vanlige spontane og glade jeg, så kommer dagen til å bli herlig på sett og vis. På kvelden innser du akkurat hvor mye du kan savne en person.

Løven 23/7-22/8

Du spør en venn om dere skal treffes, men som vanlig er han/hun opptatt. Denne personen foreslår søndag og du er først fristet til å si nei av prinsipp, men kanskje er det på tide å svelge stoltheten og følge hjertet istedenfor. Det er bare å innse at visse følelser er vanskelig å få kontroll på. Det kan bli en magisk lørdag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du innser at du er sjalu, selv om du ikke burde være det. Partneren din beundrer en kollega og du vil gjerne få denne personen til å fremstå på en dårlig måte. Du vet at du ikke oppfører deg spesielt bra, men du reagerer på følelser og ikke fornuft. Denne personen har aldri gjort deg noe.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt irritabel idag og du lar ditt dårlige humør gå utover personer du egentlig liker. Det blir en rar lørdag der Uranus og Mars herjer sammen og skaper kaos. Du må prøve å skille følelser og fakta.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir veldig harmonisk. Du nyter til fulle å være utendørs og å treffe mennesker som står deg nære. Dagen bruker du gjerne på en kreativ hobby. Akkurat nå legger du ned mye tid på denne hobbyen, men det gir deg en sjanse til å forklare hvordan du ser verden.

Skytten 22/11-21/12

Dagen idag blir ikke som du hadde tenkt deg. Din partner kan ikke treffe deg eller vil ikke tilbringe tid med deg og det får deg til å føle deg litt til overs. Du har ikke helt forståelse for den hobbyen denne personen har, fordi du ikke brenner for noe på samme måte.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag passer du på å omgås med en person du ikke har sett så mye i det siste, til tross for at dere omgås i samme kretser. Dere har gått litt ulike veier den siste tiden, men du føler at du faktisk har savnet denne personen. Det blir en herlig lørdag og en morsom kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Vannmannen får en herlig lørdag der du nyter å bare ta de med ro. Du er ikke helt i toppform, så du står over alle fysiske aktiviteter. I løper av ettermiddagen og kvelden er det familie, god mat og sladder som gjelder.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir irritert på en venn eller partner som er misfornøyd over at dere ikke kan bruke hvert minutt sammen. Selvsagt er det gøy å treffes, men i motsetning til denne personen, så har du mange jern ilden akkurat nå og du har ikke alltid tid til overs.

Powered by Labrador CMS