Dagens Horoskop: Lørdag 18. Juli

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du vet du er i ferd med å begå en feil, men du klarer ikke la være. Iblant er det for fristende å ta noen snarveien, og det gjør du i dag. I løpet av dagen får du veldig gode nyheter som du ikke hadde ventet deg. Det handler om at du skal få jobbe med en etterlengtet kollega igjen.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir ganske hendelsesløs, men veldig koselig. Du slapper av og nyter roen. For deg er dette en viktig måte å hente krefter og energi på. I løpet av dagen får du høre litt morsom sladder fra en kollega.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag tvinges du til å ta tak i en del ting som du har unngått som pesten den siste tiden. Du føler at du er på gli igjen, og det føles bra. Kvelden handler om å gi løfter for fremtiden. Det kan være både morsomt og litt skremmende på en og samme tid.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir ikke like morsom som du hadde håpet på. Mange av vennene dine er bortreist og de som er igjen, synes du er ganske så kjedelig å omgås med. I tillegg har du fått en ganske så klengete person på nakken, som du aldri ser ut til å bli kvitt.

Løven 23/7-22/8

Det blir en bra og ganske aktiv lørdag, som du tilbringer med venner. Akkurat nå omgås du gjerne noen av dine nærmeste venner, ettersom det føles mest avslappende ut akkurat nå. Et minne vekkes til liv i dag og fremkaller en del følelser.

Jomfruen 23/8-22/9

Du ser inget annet valg enn å lyve i dag, og det gjør deg irritert. En viss person kan ikke ta nei for et nei, og det er umulig å komme opp med en vag unnskyldning, så da må du ty til en nødløgn for å få slippe unna. Kvelden blir koselig.

Vekten 23/9-22/10

Du er ganske rolig i dag, til tross for at det går ville rykter som burde uroe deg. En ganske så dempet påvirkning fra Månen gjør at du ikke blir så opprørt, til tross for de fargesterke historiene du hører. Du tenker at sannheten kommer frem før eller siden uansett.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne lørdagen prøver du å rekke å bli ferdig med et ganske så omfattende prosjekt. Det er ganske komisk at det er du som drar i gang dette, for vanligvis pleier helgen være hellig for deg. I løpet av ettermiddagen får du litt hjelp fra et familiemedlem.

Skytten 22/11-21/12

Du synes det er gøy å omgås med venner som du møter ofte, og nå er Venus i en positiv posisjon i forhold til tegnet ditt, noe som gjør deg sjarmerende. Det blir en bra lørdag, men se opp for sjalusi.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen byr ikke på så mye variasjon, men det gjør deg ikke så mye. Du synes det er ganske skjønt med et mer rolig tempo, der du får tid til å dagdrømme litt. Akkurat nå er du veldig romantisk av deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir kanskje ikke helt som du hadde sett for deg, men det blir allikevel en bra og intensiv dag der du rekker å gjøre mange små prosjekter. My rundt denne dagen handler om matlaging og sosial omgang.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en bra lørdag der du flørter veldig mye med noen på avstand. Plutselig har kontakten mellom dere tatt seg opp og du kan ikke la være å leke litt med ilden. Dette er en person som virkelig har krøpet under skinnet på deg den siste tiden.

Powered by Labrador CMS