Dagens Horoskop: Lørdag 18. Januar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag passer du på hvile så mye som mulig. Etter den første fulle uka etter ferien, er du helt utmattet. Du har glemt hvor tøft det er å jobbe. I løpet av ettermiddagen er du opptatt med en hobby eller en sport av noe slag. Kvelden byr på fest.

Tyren 20/4-20/5

Du tar eget ansvar i dag og du får ting gjort. Du er ganske fornøyd med din egen innsats, ettersom du får gjort mer enn du hadde planlagt å gjøre. Ettermiddagen og kvelden byr på familiekos. Du ser gjerne en film, eller spiser en god middag med dine kjære.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir vanskelig å ta igjen en venn, som har fått et realt forsprang i en viss vennskapelig konkurranse. Du vil gjerne bevise at du er minst like bra, om ikke bedre enn vennen din. Det kan bli vanskelig slik som ting er nå.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en venn som lett blir veldig klengete. Hittil har det gått bra, men i dag får du nok. Du har prøvd å hinte til at du trenger å være i fred, men denne personen har ikke tatt hintet. Her er det bare å være tydelig, og ikke gi rom for noe tvil.

Løven 23/7-22/8

I dag irriterer du deg du ordentlig over en slektning. Denne personen kan være litt av en besserwisser og i dag drar denne personen det litt vel langt. Du vet at du har gjort en del dårlige valg den siste tiden, men du synes ikke slektningen din trenger å trykke det opp i ansiktet på deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du kan være veldig ydmyk og forsiktig når du vil og i dag håndterer du en ytterst delikat spørsmål som krever finesse. Du anvender deg av både dine overtalelsesevner og av din måte å vinne sympati for å få igjennom viljen din, uten å trampe noen på føttene.

Vekten 23/9-22/10

Denne dagen blir en utfordring på så mange ulike måter, og det gjelder at du er i form både psykisk og fysisk. Det er tøffe tider og det gjelder å bevise at du er akkurat den som har det lille ekstra. Kvelden blir annerledes.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag vil du gjerne bevise hvem du er og hvordan du tenker ovenfor en person du vil imponere. Du vet at han/hun er veldig intelligent, men det kan du også være, når du selv vil. Kvelden handler om å bygge broer og bevare vennskap.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes flere måter å vise hva du liker på, og det kan du gjøre både verbalt eller med en enkel gest. Uansett hva du gjør eller hva du sier, kommer din støtte til å settes pris på av en kollega. Denne personen har behov for å vite at dere spiller på samme lag.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir intensiv, morsom og utfordrende. Du føler at det stråler rundt deg og det er lenge siden du gikk inn for å ha det så gøy og gjøre det du elsker, uten at du stiller krav til deg selv. Ingen er så bra som du er, når du har denne innstillingen. Du imponerer virkelig.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes en del ting du burde rekke å gjøre i dag, men risikoen er stor for at du blir passiv og ikke gjør noe som helst. Du er veldig trøtt akkurat nå og du har vanskelig for å komme til. Kvelden byr på litt koselig sladder og en hel del morsomme nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Du har behov for å få fred med tankene dine, men vennen din vil ikke la deg være alene, fordi han/hun er er redd for hvilken beslutning du kommer til å ta. Denne personen har merket en forandring i deg den siste uka. Du begynner å nærme deg en beslutning, du vet at du må ta.

Powered by Labrador CMS